THE A.X.E. PROJECT пускат песен от предстоящия си албум

6 ное 2010, 15:31 ч. 249 / 4 32
пред./следв.
THE A.X.E. PROJECT пуснаха ново парче със заглавие "Pain", което е и първият сингъл от албума "Stories From A Lost Realm Part One", който се очаква да се появи на пазара до края на годината. Музикантите споделиха, че композицията не е изпълнявана до сега и символично ще представи новите лица, които работят с проекта от лятото на тази година. Албумът се продуцира изцяло от "Double D Music". Може да чуете "Pain" в MP3-секцията на "Metal Katehizis".

още за:

The A.x.e. Project


Коментари   (32)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.12.2010 15:37:23 отговори + 0 0
На тази версия видеото поне не трепери
http://www.youtube.com/watch?v=marBd1it-JA
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kathryn 14.11.2010 12:55:12 отговори + 0 0
Мисля, че Грег трябва да извърши сепуку! Този проблем с произношението изглежда се оказва непреодолим, хъхъхъхъх... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.11.2010 17:23:55 отговори + 0 0
...както и твореца има право да си направи песента ама точно както си иска! Кои сте вие да определяте правила?! Я ходете си бийте жените и не се занимавайте с излишно словоблудство, не ви се удава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.11.2010 15:29:36 отговори + 0 0
... всъщност кой какво да слуша си е личностен избор на всеки един човек поотделно... поради тази причина и коментираната група има тълпи от почитатели, който се блъскат 5 часа преди започването на концерта пред залата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.11.2010 15:13:25 отговори + 0 0
много ми хареса момента, в който някой похвали изсвирването на барабаните, а те явно са редени, при това доста стандартно...

иначе за вокалите - някой хора по-добре да оставят микрофона... да беше само произношението, ама не е!

чува се някакъв потенциал отзад някъде, но затрупан от лоши решения и изпълнения...

иначе добро китарно соло наистина
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.11.2010 14:50:33 отговори + 0 0
Ами слушай тогава Веселин Маринов - неговите остават завинаги в главата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.11.2010 13:55:08 отговори + 0 0
Айде и аз да се включа във все по-задълбочаващия се спор .... 1. звука на парчето е отвратителен - тия момчета вкъщи на reason ли са го записвали не знам ама е трагедия... ако и пари са дали за тоя запис, толкоз по-зле за тях. 2. никога не съм можел да разбера това безумно преливане от тема в тема в едно и също парче, малко ми е като вижте колко много идеи ни се народиха дайте да ги натъпчем всички в една песен да покажем какви музиканти сме - тъпо. хубавата песен се познава по това, че като я чуеш веднъж ти остава после цял ден в галвата. Това парче и 100 пъти да го слушам нищо не мога да запомня стойностно от него. ; 3. и мъжкия и женския вокал пеят безумно фалшиво, което е недопустимо за професионален запис правен в студио, айде те не могат да пеят ама на тонрежисьора слон ли му е стъпил на ушите; 4. темата с произношението на английски май вече се поизчерпа, ама продължавам да се чудя след като този език явно не им се отдава за кво са тия родилни мъки да се пее на английск - звучи потресващо гадно; 5. не съм съгласен, че трябва да сме си запушвали ушите щото видите ли групата била БГ и свирели от 2001 - ами толкова по-зле за тях мога да кажа - щом за 10 г. не се научиха да свирят и да пеят какво повече има да говорим; 6. и за да не ме ядат другите форумджии казвам мнение като човек, който малко или много разбира от музика и също прави авторска такава.... сега ще тръгнат и коментари че видите ли завиждам на чуждия успех - не завиждам.... а и кво има за завиждане тия са толкова underground че имат по 5 човека на концертите.... ама то и с тва свирене и такава музика няма как да е по-друг начин. На тия композиции освен да си прережеш вените едва ли могат да събудят друга емоция; 7-8-9 не знам кое стана подред ... - приятелски съвет към бандата - започнете да обръщате малко повече внимание към композициите си и изпипването на детайлите за да почнат да се случват нещата. С това пеене, тия песни и такива записи сте доникъде, а претендирате за голямо име както личи от долните, а и изказванията по други форуми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 9.11.2010 22:57:30 отговори + 0 0
black queen подкрепям те напълно.Много точно и изчерпателно казано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.11.2010 22:33:16 отговори + 0 0
На Scorpions произношението не им е част от пеенето.Моля ви бе хора,изпейте нещо с правилно произношение и го споделете тук.Наистина ще се радвам да чуя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

black queen 9.11.2010 22:31:18 отговори + 0 0
Искам да поднеса най-искренните си поздравления на тези музиканти, които ми дадоха възможността да чуя много стойностна българска авторска рок музика.Не знам ,кои са и кой ги подкрепя в този проект, но искам само да вметна че певицата е с уникално чист и кристален глас,като тембър и феноменални височини, които , са достъпни само на професионални оперни певици, в контраст на женския вокал е един много красив и мек тембър ,който показва мъжкия вокал. изключително ниво на мъжкия вокал и много добра вокална фраза, моите поздравления за свършената от тях работа по песента. Но разбира се тези красиви български гласове нямаше да звучат толкова синхронизирано ако зад тях не стоят едни музиканти, които имат много високи музикални качества- басиста, който освен чудесно чуство за ритъм показва и стабилен звук и добра техника . Барабаните са много динамични и с много стабилни влизания, особенно на доста трудни от музикална гледна точка ритмични групи.За солото на китарите няма какво да кажа освен изключителни и като техника и като импровизация.Сипя всички тези суперлативи, защото аз винаги съм смятатала ,че едва ли има български рок музиканти ,които да напишат хубава музика във стил симфони.Е тази група доказа ,че не е така. Пожелавам успех на музикантите и от сега чакам промоцията на албума,смятам да заведа и моите приятели. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.11.2010 09:27:50 отговори + 0 0
Става въпрос за пеене. А произношението е част от пеенето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.11.2010 08:54:02 отговори + 0 0
За музика ли става въпрос или това тук е форум на филолози.Произношението и пак произношението.Че какво му е толкова?На Scorpions и сума ти немски и скандинавски групи произношението добро ли е?Това сигурно ги прави лоши музиканти.Но когато човек иска да се заяжда,винаги ще намери с какво.Най-добре българските групи да не правят никаква музика.Тогава на някои ще им е много спокойно.На мен пък песента ми харесва,защото е много по-различна от стандартната шумотевица.Пожелавам успех на групата и албума.Приятен ден! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

още по-анонимен 8.11.2010 23:24:14 отговори + 0 0
една от малкото групи в България в този стил, но това не ги прави по-добри. Уважение, че се занимават с музика още от 2001, но за съжаление (лично мое мнение) не грабват с нищо, по-скоро отблъскват с произношението на английски, недобро смесване.

Не мисля, че щом са Бг банда трябва да им правим ибрик нали. Даже е по-добре към родното да сме по-критични, защото иначе никога няма да изградим ниво. А ако банди като тази са ниво за момента и да си затваряме очите пред нещата които не стават сме коне с капаци и не сме обективни. Лошо ли е да кажем че песента отблъсква с произношението на английски?? Или английския на вокала еперфектен според вас?? Айде няма нужда, дръжте се нормално
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен897ас8ъ897 8.11.2010 13:15:43 отговори + 0 0
мен ме радват. слушал съм им първите неща /от 2001-2г/ когато половината от хейтващите по-долу са били хранени от баба и дядо. не казвам, че са най-добрите или нещо, но са една от малките банди, които се опитва да развива забравения symphonic метъл жанр в България. И на мен лично ми писна от еднообразната траш/метълкор/блек сцена, но не съм тръгнал да храня, която и да е банда опитваща се да прави нещо в тая светлина.
така, че малко повече разбиране и отворете сетивата си за нещо по-различни от тесният тунел, в който сте попаднали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен1 8.11.2010 09:40:28 отговори + 0 0
Almighty, аз лично казах, че не ми харесва и обясних защо не ми харесва. "Феноменалните китарни сола" просто се губят в смешното произношение на момчето и смешното напъване на момичето. Върни се назад и виж кой започна плюенето по другите потребители. И анонимния можеше просто да каже, че ние нямаме вкус, но предпочете да ни залее с грозни квалификации. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Almighty 8.11.2010 09:08:39 отговори + 0 0
Чудя се дали ако това не беше българска група, щяха да са толкова негативни коментарите. Вместо да се видят хубавите неща, всички яко плюят и сипят критики. А да кажеш "уникално бездарие" за тази песен не само че не е вярно, но и не е коректно. Песента си има достойнства както и самата група. Ако на някой не му харесва да каже че не му харесва - Защо трябва да се плюе - така повлича след себе си друго плюене и накрая само плюнки хвърчат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2010 00:57:35 отговори + 0 0
To има и друга поговорка - "Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд го вали". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2010 00:48:16 отговори + 0 0
Кучетата лаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен1 8.11.2010 00:23:33 отговори + 0 0
Е, как ще имаш какво да добавиш. Ако добавиш още думи като "помияри", "клетници", "нещастници", ще си изпрося бан, но ще ти отговоря както трябва.
Ще си кажа още веднъж мнението за песента (не за групата): уникално бездарие.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.11.2010 00:08:18 отговори + 0 0
Нямам какво да добавя.Керванът си върви.Кучетата лаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен1 7.11.2010 23:46:11 отговори + 0 0
Анонимен 23:24:26, радвам се, че си чул прехвърлянето на вокалите от левия в десния канал. Но защо според теб трябва да имаме наша песен, за да можем да обсъждаме чуждо произведение? Значи аз нямам право да си кажа мнението за филм, след като не съм режисьор, така ли? Да, нямам право да обсъждам операторската работа и качеството на осветлението, но имам право да коментирам въздействието му върху мен. Аз лично си казах мнението за песента не като специалист (какъвто очевидно ти си), а като слушател. Не направих експертиза, а изразих личния си вкус. Ако оценката ми беше за качеството на китарното соло, може би щеше да имаш право да коментираш толкова надъхано. В случая обаче демонстрираш излишна агресия и простотия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2010 23:24:26 отговори + 0 0
Керванът си върви.Кучетата лаят.Нормално.Много помияри вият обаче.Следващите,които ще се включат в обсъждането,най-вероятно ще са тези,на които им липсват 2dB на 4326 Hz.Клетници,покажете нещо ваше за обсъждане!Нямате такова?Няма и да имате!Докато се правите на разбирачи,пропускате посланието на песента и прекрасния аранжимент.Това,което чух аз е оригинално "прехвърляне" на вокалите в левия и десен канал(имам стерео)и добри китари.Групата звучи като небългарска.Някой да каже нещо против китарното соло?Към групата-не обръщайте внимание на нереализирани нещастници-такива винаги ще има,продължавайте все така и не чакайте признание.То вече е дошло. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2010 19:18:14 отговори + 0 0
произношението му имам предвид, гласа е ОК Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2010 19:17:55 отговори + 0 0
ако във въпросния албум пее този мъжки вокал и го разпространяват така - ужас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 7.11.2010 19:05:06 отговори + 0 0
За мен женския вокал е на много високо ниво, песента има идея и припева е интересен. Има и доста негативи разбира се - най вече в мъжкия вокал . Но като цяло е доста добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен1 7.11.2010 18:25:55 отговори + 0 0
Трагедия. При първите три прослушвания спирах до втората минута. Все пак реших да издържа до края на песента. Петте минути ми се сториха като един час. Добре, че имаше само инструментални части, иначе дуетният вой щеше да ми докара инфаркт. Към петдесетата секунда има едно хубаво мотивче, което ме обнадежди, но щом се появи дуетът, цялата композиция пропадна. По принцип композицията трябва да се разглежда независимо от вокалите, но това го правят само специалистите. Аз като обикновен любител на музиката не отделям нещата. Също така не ме интересува дали момичето пее вярно. Сигурно покрива всички изисквания на музикалните педагози. Но това, което чувам аз, е фалшиво напъване. Може и да стига пет октави, но за мен изпълнението й е бездарно и досадно. Гласовите данни на момчето са ясни и за неспециалистите - пълна скръб. Но големият проблем е ужасяващият му английски. С това произношение може да съсипе и най-гениалната композиция.
Накрая ще кажа, че оценката ми вероятно е толкова лоша заради негативното ми отношение към т.нар. "симфоничен метъл". Възможно е песента да се вписва добре в стила, но просто ми пили нервите и не мога да я оценя.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ghost Bass Player 7.11.2010 12:15:40 отговори + 0 0
Хората са се оправили прилично, не съдете по смачканата мп3-ка за качеството на записа и изпълнението. Но дори и така може да се усети идеята на композицията, аз лично ще чакам албума и представянето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kathryn 7.11.2010 11:45:01 отговори + 0 0
Най-сетне готина певица, тюууу... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2010 11:42:55 отговори + 0 0
парчето е мега тъпо, а записът е пълна скръб ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2010 11:38:57 отговори + 0 0
То понеже всички рок изпълнители се разцепват от вярно пеене Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


чичо Гошо 7.11.2010 10:54:17 отговори + 0 0
Женските им вокали на тез винаги са били силни, а мъжките - слаби.
Не знам кой им е мъжкия вокал, ама така и не си опрви английското произошение, а има и нещо леко фалшиво в пеенето му.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

брадвата 7.11.2010 10:03:19 отговори + 0 0
тия са тотални злета. сега като изкарат албума и турнето в негова подкрепа ще има общо 8 човека и ще продадат 1 албум и после ела да видиш как целия свят им е виновен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".