THE A.X.E. PROJECT разкриват обложката и траклиста на предстоящия си албум

9 сеп 2015, 13:35 ч. 2098 / 6 1
пред./следв.

Българската симфо прогресив метъл банда THE A.X.E. PROJECT представя обложката и списъка с песни на новия си албум, озаглавен "Stories from a Lost Realm: Part Two". Артуъркът е изработен от дизайнера Цвети Кирилова. Музикалната творбата е продължение на дебюта на групата и включва осем композиции от "Изгубеният свят" както следва:

01. Intro
02. Fear the Angel
03. Sunrise
04. Camelot
05. The Prisoner
06. Ancient Earth Suite
07. Frozen Eyes
08. Highway to Eternity/Outro


   Албумът е продуциран от Георги Георгиев. Записите са реализирани в "President Studio", София от Бисер Веселинов, а смесването и мастеринга са дело на Владимир Бочев в "Zero Project Studio".

   Издателите "Art Gates Records" обявиха и официалните дати за излизането на творбата. Дискът ще се появи на пазара първо в Испания на 19 октомври, а месец по-късно, на 30 ноември, и в Европа и Латинска Америка.

 

още за:

The A.x.e. Project


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


исудар ение 10.09.2015 00:04:34 отговори + 1 3
много е гадна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".