THE A.X.E. PROJECT със самостоятелен концерт във "Fans" на 29 септември

25 сеп 2008, 09:49 ч. 600 / 2 11
пред./следв.
На 29 септември в столичния рок-бар "Fans" ще се състои самостоятелен концерт на симфо готик метъл групата THE A.X.E. PROJECT. Освен познатите парчета, бандата ще представи на публиката бъдещия си си сингъл "Wall of Silence". Концертът е от 21:00 ч., входът ще струва 5 лв.
   През месец юли т. г. бандата се сдоби с нова вокалистка - Стелла Цокева. Концертът във "Fans" ще е нейното второ участие, след като групата я представи на фестивала "BerkRock 2008".


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


acid_burn 25.09.2008 22:31:04 отговори + 0 0
Имат страхотна музика наистина.. много са талантливи и музиката им е достойна да премине рамките на милата ни родина, стига пичовете да са сериозни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 25.09.2008 16:18:25 отговори + 0 0
Хора, това е просто новина, че групата ще свири! И тъй като това не става много често предлагам да отидем да ги чуем и после да коментираме, става ли?? Щото така звучи тендециозно...прилича ми на детска градина малко. Сори ако ми е поучителен тона, но мисля че усилията, които музикантите в БГ хвърлят не заслужават подобно отношение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The_Riddler 25.09.2008 13:27:40 отговори + 0 0
Ми както споделих по долу, това си е мое мнение.Ходя по много концерти на родни групи и познавам голяма част от музикантите,сред които се шири не много добро мнение за БГ вокалистките.Обаче както отбеляза, всеки си има свойте познати и своето мнение.Аз просто си споделих моето Много се радвам обаче, че The A.X.E. Project продължават напред независимо от всичко и са решили проблемите, защото всички бяха убедени че ще се разделят. За това си мисля, че трябва да ги поддържаме, защото си вярват че музиката им си заслужава... Останалото е без значение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Razor 25.09.2008 13:09:30 отговори + 0 0
А как стана ясно по подразбиране, че всички вокалистки се раждат звезди Познавам три-четири, но пък не звездееха, нито пък някой им дължеше нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The_Riddler 25.09.2008 12:51:17 отговори + 0 0
Време беше да се появят. Доста време изгубиха в проблеми, типични за БГ бандите - т.е. звездоманията и това, че всички вокалистки се раждат звезди по подразбиране и бандите им дължат нещо още преди да са започнали работа с тях. Аз лично се радвам на избора, който направиха, защото в Берковица се видя , че тази група не е за България, не само с начина им на свирене, но и с поведението им на сцената. Казвате, че са несериозни - едва ли , ако бяха несериозни щяха да издържат толкова години и да налагат музиката си.Доколкото знам, групата не отказва участие и понякога свири на свой разноски, само и само да зарадва малкото си верни фенове,сред които съм и аз. Запознах се с тях и мога да кажа,че са изключително земни хора, които следват целите си и знаят какво искат и какво правят, за разлика от великите бг банди. Това е моето мнение и аз ще бъда във Фанс-а с тях, защото такава група трябва да се подкрепя. А останалото, което сте написали го отдавам на лична злоба и завист, типични за българските "фенове" и "приятели". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


boodoom children 25.09.2008 12:49:49 отговори + 0 0
Те си знаят.Пожелавам им успех. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amarok 25.09.2008 12:26:31 отговори + 0 0
Да, и на мен ми е интересно какво има предвид младежа? Все пак да напомня, че бандата не е от вчера и че някои хора изобщо си нямат идея какво значи "труден" момент... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Barabanchik 25.09.2008 11:20:44 отговори + 0 0
конецрта на Евъргрей мина добре и май те го организираха, а за какво са излъгали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 25.09.2008 10:51:27 отговори + 0 0
Плюс това са доста несериозни, което беше доста непрофесионално от тяхна страна.Сори ама като лажат така е.Всеки има право на мнение и това е моето.Направи добро изяш л.......но нали се сештате.Така е помагаш в труден момент , а после ....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.09.2008 10:47:53 отговори + 0 0
Сега са зля обаче нищо че са ми приатели. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Barabanchik 25.09.2008 10:09:51 отговори + 0 0
Хубава банда - забиха приятно на концерта на Евъргрей Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".