"The Best of 2015 Night" в "The Black Lodge" на 14 януари

11 яну 2016, 12:06 ч. 246 / 2 0
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

След като първата ни тематична вечер за 2016-та е вече факт, следващата такава ще ни върне една крачка назад във времето за един обзор на албумите, които бяха „призовани” тогава. The Best of 2015 Night ще се проведе на 14 януари и в нея ще направим ревизия на най-доброто от предната година. Ще чуете групи като Amorphis, Children Of Bodom, Enforcer, Hate, Lamb Of God, Nightwish, Iron Maiden, W.A.S.P., Slayer и много други. За всеки по нещо, както се казва. Началото - както винаги е в 21:00 с вход свободен. А в полунощ - томболата, от която някой наш посетител ще си спечели пийване. Нека запомним 2015-та с добрата музика.

 

best-of-2015

още за:

The Black Lodge


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".