THE BLACK DAHLIA MURDER се разделят с барабанист и басист

3 ное 2005, 10:02 ч. 106 / 2 2
пред./следв.
Американските мелодични детметъли THE BLACK DAHLIA MURDER са обявили напускането на барабаниста c. "Двамата си тръгнаха, защото всъщност не можеха да свирят нашите песни", пише групата на своя сайт, "Беше неприятно да вземем това решение за Dave, тъй като той е с нас от известно време. Желаем му всичко най-добро в бъдеще. Що се отнася до Zach, беше ни много по-лесно да го отстраним. Той просто не се интересуваше какво свири, а ние категорично не можем да позволим в групата да има такива хора......".

   Новият албум на THE BLACK DAHLIA MURDER "Miasma" излезе през юли от "Metal Blade Records".


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


gruh 3.11.2005 13:48:05 отговори + 0 0
dam purviq im album beshe naistina dobur... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leper Messiah 3.11.2005 12:25:44 отговори + 0 0
purviq im album ne be6e lo6 , stranno na kakvo se dulji vsi4ko tova , sqka6 razvitieto im sprq i sega tup4at na edno mqsto Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".