"The Black Lodge" отбелязва рождения си ден и утре със специална вечер в клуба

7 ное 2012, 08:11 ч. 110 / 1 1
пред./следв.
Както знаете, столичният метъл бар "The Black Lodge" ще отбележи четвъртия си рожден ден на 10 ноември с концерт в клуб "R.B.F.". А утре, 8 ноември, в самата "Lodge"-а ще има специална вечер, посветена на празника. Ето и съобщението, което бе разпространено по този повод:

   Вече четири години "The Black Lodge" си остава онзи малък оазис в центъра на София, където истинските фенове на тежката музика успяват да се почувстват в свои води и да разпуснат качествено след напрегнат ден. Четири години голяма част от тях продължават да посрещат утрото с любимите си парчета и в компанията на верни приятели... А в името на скъпите спомени, които създадохме с ваша помощ, избрахме да озвучим партито по повод рождения ден на бара с ретроспекция от най-доброто, което различните жанрове в метъла са ни предложили от 8 ноември 2008-а досега.

   Очакваме ви в четвъртък след 21 ч. при отворени врати. Досещате се, че както обикновено ще има подаръци и почерпки! Заповядайте и станете част от поредната незабравима вечер в метъл бар "The Black Lodge"!
The Black Lodge, 4 years

още за:

The Black Lodge


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.11.2012 09:27:00 отговори + 0 0
А, ето това исках да чуя. Не концерт някъде си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".