"The Black Lodge" открива сезона със серия партита

10 сеп 2012, 09:10 ч. 147 / 1 4
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Лятото е вече към края си и ние от The Black Lodge започваме да се подготвяме за предстоящия сезон. Стартираме на 13-ти септември и работното време на бара ще бъде сряда, четвъртък, петък и събота от 18.00 ч. до … докато има купон. За промени ще ви информираме. Очаквайте много и разнообразни тематични вечери, афтър партита с групи, DJ – вечери, борси за нови и употребявани стоки, свързани с рок музиката, видео вечери и други изненади. Метъл бар The Black Lodge е най-доброто място за всички, за които тази музика е начин на живот. Идеята на бара, както вече многократно сме доказвали, не е да измъкне и последните стотинки от джоба на феновете, а правилните хора да купонясваме на правилното място с яка компания и яка музика!

   Защо стартираме сезона на 13-ти? Ами напук на суеверието и защото решихме да открием сезона с едно MEGADETH – парти, а ние знаем, че Dave Mustaine има рожден ден на тази дата! Ще подберем най-добрите парчета на групата, на екраните ще вървят техни концерти и по наша традиция ще има томбола и някой от посетителите ще спечели CD. Начало 21.00 ч. и както обикновено за такива вечери – вход свободен.

   На 14-ти септември(петък) организираме съвместно с BGTSC тематична вечер посветена на предстоящия концерт на бившия вокалист на JUDAS PRIEST и ICED EARTH Tim "Ripper" Owens. Освен че ще чуят подбрани парчета на групите, в които той участва, посетителите ще имат възможност да спечелят чрез традиционната ни томбола и две покани за събитието. Желаещите ще могат да закупят билети за концерта в бара. Начало 21,00 ч и вход свободен.

   По случай навършване на 1 година от основаването на Samael United Forces – България – първата местна структура на официалния международен фен-клуб на SAMAEL, каним всички учредители и фенове на парти в The Black Lodge за отбелязване на паметната дата. Нека стартираме подобаващо новия концертен и парти - сезон като посветим съботната вечер на 15-ти септември на блек - индъстриъл метъла и почетем творчеството на най-видните му представители.
   "Компания" на SAMAEL ще правят други две светила в екстремния електро индъстриъл спектър - THE KOVENANT и PAIN. Ще бъде показан и ексклузивен, неизлъчван до момента запис от концерта на PAIN в София.
   Очаква ни нощ на танци, маршировки, магии и изследвания на открития космос.

   Присъединете се!!!

   The Black Lodge - Keepers Of The Faith
The Black Lodge

още за:

The Black Lodge


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 11.09.2012 14:45:49 отговори + 0 0
тия от блек лодж кефят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.09.2012 17:57:56 отговори + 0 0
Ложата мачка! Мястото е за ценители, не като оная дискотека "рок ит"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Ripper 10.09.2012 11:36:55 отговори + 0 0
И отново:

Tim RIPPER Owens \m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.09.2012 10:12:53 отговори + 0 0
яко, най-после ложата започва пак с яките партита! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".