THE DARK ELEMENT на Anette Olzon и Jani Liimatainen работят по втори албум

27 ное 2018, 17:23 ч. 655 / 5 1
пред./следв.

   Бившата вокалистка на NIGHTWISH Anette Olzon и бившият китарист на SONATA ARCTICA (още и в CAIN'S OFFERING на Timo Kotipelto) Jani Liimatainen издоха съвместен албум с едноименно на проекта си  заглавие "The Dark Element" през ноември 2017 г.

   Сега музикантите са отново в студио и работят по материала за втора творба. Дискът се планира да излезе на пазара през есента на 2019 г. Liimatainen, който е и основен композитор, коментира, че музикалната насока продължава там, където е свършил дебюта на THE DARK ELEMENT. Песните са тежки, но и мелодични, като същевременно групата "открива нови музикални територии". Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


force 28.11.2018 11:37:52 отговори + 8 0
Чудесна новина!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".