THE DEAD DAISIES представят новия си сингъл "Radiance"

27 май 2022, 11:49 ч. 669 / 9 1
пред./следв.

   По-долу може да слушате онлайн новия сингъл на супергрупата THE DEAD DAISIES "Radiance". Това е първи нов материал от следващия албум на бандата, по който музикантите работят с продуцента Ben Grosse.

   Както ви съобщихме, формацията ще стартира иновативен дигитален проект, чрез който ще пренесе феновете в своята "Метавселена". "Daisyland 3D" ще бъде онлайн на 2 юни и след това групата ще може да общува непрекъснато с феновете си по нови начини и взаимно да обогатяват креативността си. При това - 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Платформата ще съчетава социалните мрежи с 3D игри и други най-съвременни технологии и тенденции.

   THE DEAD DAISIES ще гостуват у нас на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley 2022", който ще се състои на 14-17 юли (поръчай билет онлайн).

 

 

още за:

The Dead Daisies


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 28.05.2022 00:06:21 отговори + 3 0
Всички остаряват и си губят гласа, с изключение на един човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".