THE DEAD DAISIES - Richard Fortus, Marco Mendoza, John Corabi, Dizzy Reed и др. - съпорт на WHITESNAKE в София

5 май 2015, 16:05 ч. 2015 / 6 5
пред./следв.

   Коя е супергрупата THE DEAD DAISIES? Отговорът на този въпрос е доста впечатляващ. Във формацията с променлив състав в момента са се събрали следните повече и по-малко известни имена: Richard Fortus (GUNS N' ROSES) - китара, Marco Mendoza (BLUE MURDER, THIN LIZZY, Ted Nugent, WHITESNAKE, BLACK STAR RIDERS) - бас, John Corabi (MOTLEY CRUE) - вокали, Dizzy Reed (GUNS N' ROSES) - клавишни, Brian Tichy (WHITESNAKE, Billy Idol, FOREIGNER, Ozzy Osbourne) - ударни и David Lowy - китара. Според официалния сайт на THE DEAD DAISIES, те ще подгряват легендарните WHITESNAKE на европейското им турне, което ще мине и през България на 24 ноември по покана на "Sofa Music Enterprises". Както знаете, концертът на David Coverdale и компания ще бъде в зала "Арена Армеец", София. Билетите за събитието на цена от 60 до 120 лв. са в продажба в мрежата на "Тикетпро".

   Някои от гореизброените музиканти са посещавали страната ни, други - не. Рекордьор е Brian Tichy, който ще гостува у нас за шести път, като всяко от идванията му е с различна формация. През 2006-а той бе в Каварна с Billy Idol, 2007-а го видяхме с FOREIGNER, през 2010-а дойде в София с LYNCH MOB, през 2011-а отново навести столицата ни с WHITESNAKE, а през 2014 г. и със STEAMROLLER.




Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Данчо 9.05.2015 12:43:08 отговори + 0 0
Взимайте билети на невероятно,мега,гига,тера достъпни цени.На организаторите много им дреме че живеем в егати бедната държава.Те гълтат достатъчно,та не знам как не са се задавили досега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 6.05.2015 18:40:12 отговори + 1 1
Баси как може да са толкова скъпи билетите за...Whitesnake,и то в това състояние в което се намират в момента...За да си най-отпред 120лв,фестивална цена,пълна лудост! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 5.05.2015 16:09:28 отговори + 9 2
Ето на това аз казвам хубава новина! Страхотни музиканти са всичките!!!

Това, надявам се, може и да ни помогне да се отървем от конкурентбтрахат като подгрявка? Май, май не е много сигурно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 5.05.2015 17:40:59 + 5 1
Наистина добра новина! Само са забравили да споменат, че билетите за мероприятието се предлагат на "изключително достъпни цени".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепи 5.05.2015 18:59:12 + 5 0
Никой не е забравил. Това не е новина от промоутъра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".