THE DEVIL WEARS PRADA ще издадат нов албум през есента

19 фев 2013, 18:12 ч. 140 / 5 0
пред./следв.
THE DEVIL WEARS PRADA ще издадат своя все още неозаглавен нов албум, продуциран от Adam Dutkiewicz от KILLSWITCH ENGAGE, в сътрудничество с продуцента Matt Goldman, през есента на 2013 г. чрез "Roadrunner Records". Mike Hranica, фронтмен на THE DEVIL WEARS PRADA, казва: "Вече отделихме толкова много време в създаването на новите песни и сме наистина щастливи от етапа, на който се намират нещата в момента. Смятам, че с "Roadrunner" в цялостната картина, е още по-обнадеждаващо, че ще можем да излезем с албум, с който да можем да се гордеем, като достоен наследник на "Dead Throne".

   THE DEVIL WEARS PRADA оповестиха официално предстоящото си ко-хедлайнинг турне с AS I LAY DYING. Обиколката ще започне на 22 февруари във Вентура, Калифорния, след което ще продължи до април.

   Новият албум на THE DEVIL WEARS PRADA ще бъде на българския пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Roadrunner Records"/"Warner Music International".
the devil wears prada

още за:

The Devil Wears Prada


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".