THE DOOMSDAY KINGDOM на Leif Edling ще издадат дебютно EP през ноември

19 окт 2016, 18:08 ч. 397 / 1 0
пред./следв.

   В началото на годината лидерът на CANDLEMASS - Leif Edling - анонсира свой нов самостоятелен проект, наречен THE DOOMSDAY KINGDOM. Групата ще издаде дебютното си EP, озаглавено "Never Machine", на 25 ноември чрез "Nuclear Blast". То ще се предлага и на винил с различни цветове. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката, както и стрийминг на демо версията на мини-диска. THE DOOMSDAY KINGDOM са: Niklas Stalvind - вокали, Marcus Jidell - китари, Leif Edling - бас и Andreas (Habo) Johansson - ударни.

01. Never Machine
02. The Sceptre
03. Zodiac City
04. The Whispering

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".