THE FERRYMEN с нов албум през януари, вижте видеото "One Word"

19 ное 2021, 16:59 ч. 547 / 8 0
пред./следв.

   THE FERRYMEN, суперпроектът с участието на китариста Magnus Karlsson (MAGNUS KARLSSON'S FREE FALL, PRIMAL FEAR), вокалиста Ronnie Romero (LORDS OF BLACK, RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW и др.) и барабаниста Mike Terrana (екс-RAGE/Yngwie Malmsteen, Tarja), ще издадат новия си дългосвирещ студиен албум през идния януари.

   Творбата е озаглавена "One More River to Cross" и ще бъде пусната на музикалния пазар на 21 януари чрез "Frontiers Music". По-долу може да видите траклиста и обложката, както и да гледате онлайн официалния видеоклип към парчето "One Word", което е част от албума.

01. One Word
02. The Last Wave
03. Shut It Out
04. City Of Hate
05. One More River To Cross
06. Morning Star
07. Hunt Me To The End Of The World
08. Bringers Of The Dark
09. The Other Side
10. The Last Ship
11. The Passenger

още за:

The Ferrymen


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".