"The Final Battle" - бойни метъл химни с MANOWAR в София

17 юни 2019, 15:15 ч. 8633 / 10 104
пред./следв.

   Вчера, 16 юни, лето 2019-о, се състоя първият хедлайнърски концерта на MANOWAR в София. Без подгряващи групи, почти без паузи между песните, славните метъл воини пометоха публиката като ураган, като оставиха хиляди гърла без дъх от викане и припяване. Беше епично, героично, сценично, огнено и вдъхновяващо - точно каквото се очаква да е шоуто на "Кралете на метъла". Но да опишем по ред какво се случи снощи на отлично организираното от "Loud Concerts" в зала "Арена Армеец" шоу.

   Влизането беше сравнително безпроблемно, като се има предвид множеството фенове, нахлуващи през всички възможни входове на залата. Пред "Арена Армеец" имаше мърчандайз, наоколо и вътре се продаваха напитки и ядки, по коридорите се носеше характерната миризма на пуканки. Публиката беше живописна, мнозина бяха с тениски на MANOWAR, но можеха да се видят и на други любими групи. Не липсваха най-различни тематични украшения - метални и гривни с шипове, колиета с чука на Тор и всякакви други метъл символики, ленти с надписи вързани на главите, развяваха се знамена - български, на други държави и на групата. Можеха да се видят хора от всякакъв пол и възраст - беловласи ветерани, редом с младежи и деца, оглеждащи се малко страхливо и стискащи бащите и майките си здраво за ръка. Освен калени в битките воини, имаше и валкирии, т.е. не малко дами. Феновете, видимо в приповдигнато настроение, изпълниха пространството пред сцената, предвидените места по трибуните и стълбите между тях.

   Фонът на сцената беше оформен като вулканични планини с две наковални. Общият вид можеше да бъде оприличен на работилницата на гръцкия бог на огъня Хефест. В "пещера" в средата бяха разположени барабаните, на които се вихреше бившият барабанист на HAMMERFALL Anders Johansson. В единия край на сцената, в "скално образувание", бяха клавирите, на които се изявяваше гост-музикантът Joe Rozler. Скелети на мъртви врагове напомняха за отминали славни битки. От хълмовете течеше светеща "лава", изригваше огън, летяха фойерверки. Зад сцената имаше екран, показващ ту музикантите в едър план, ту тематични картини на битки сред огън и дъжд от стрели, могъщи воини, размахващи огромни мечове и секири, летящи дракони, препускащи коне и фантастични чудовища, както и викингски кораби.

   MANOWAR наченаха сета си с едноименната си песен от албума "Battle Hymns" (1982). Продължиха с "Brothers of Metal Pt. 1", проляха кръвта на враговете в "Blood of My Enemies", призоваха под бойните си знамена воините на истинския метъл от целия свят с "Warriors of the World United". По хълмовете на сцената се появиха статисти в доспехи и развяха знамена на различни държави, като най-отпред беше българският флаг. Бандата редеше в нажежената атмосфера на залата хит след хит от цялото си творчество, както бяха обявили, че на концерта ще изпълняват само любими парчета на феновете. Епосите "The Sons of Odin" и "Swords in the Wind" се пееха до премала от цялата публика. Joey DeMaio даде малко почивка, като изпълни гръмовно соло на баса, което беше последвано от френетични аплодисменти.

   Залата вече вреше и кипеше. "Fighting the World" и "Hail and Kill" бяха изпълнени наполовина от докараните до екстаз фенове. Редовният сет на групата завърши с композицията "House of Death". Залата потъна в мрак, публиката крещеше и тропаше за бис. Тогава настъпи кулминацията на концерта - също като в Каварна преди 12 години Eric Adams излезе и запя химна на Република България, чисто, с много лек акцент. В първия момент всички в залата занемяха смаяни. След това станаха на крака и запяха заедно с фронтмена. Накрая аплодисментите дълго кънтяха под високите сводове на "Арена Армеец".

   Вторият бис започна с реч на Joey DeMaio. Между благодарностите и хвалебствията към родните фенове, той разказа за дегустацията на български ракии. Похвали се, че се е срещнал с кметицата на София Йорданка Фандъкова и че тя присъства на концерта. Почетоха паметта на починалата Нели Стефанова - фенка на групата и лична преводачка на DeMaio.

   "За десерт" чухме песните "The Gods Made Heavy Metal" и "Black Wind, Fire and Steel", естествено изпълнени от група и публика. Концертът завърши с епичното аутро "Army of the Dead, Part II", по време на което вулканите бълваха ярки огньове, пръскаха величествени фойерверки, към тавана полетя заря.

   За радост на феновете, обявеното като финална битка шоу няма да е прощално. Оставаме с очакване на нови срещи с MANOWAR.

   Сетлист на MANOWAR от концерта в София на 16 юни 2019 г.:

Интро: March Of The Heroes Into Valhalla
01. Mаnowar
02. Brothers of Metal Pt. 1
03. Blood of My Enemies
04. Wаrriors of the World United
05. Call to Arms
06. Hand of Doom
07. The Sons of Odin
08. Swords in the Wind
09. Бас соло (вкл. Thundеrpick/Sting of the Bumblebee)
10. Battle Hymn (без интро)
11. Thor (The Powerhead)
12. Kings оf Metal
13. Fighting the World
14. Hail and Kill (без интро)
15. The Power of Thy Sword
16. King of Kings
17. House of Dеath
Бис 1:
18. Мила Родино - химн на Република България
Бис2:
19. Реч на Joey DeMaio
20. The Gods Made Heavy Metal
21. Black Wind, Fire and Steel
Аутро: Army of the Dead, Part II

Текст: HeathenHeart, TigerMaster

 

още за:

ManowarLoud Concerts


Коментари   (104)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sodom 22.06.2019 15:16:34 отговори + 8 4
Асане, Асанеее, тези заспали пенсионери за които говориш са слушали метъл когато не ти, а баща ти сигурно е бил в Ташкент! Личи си отдалече че си пубертетче, от ония дето никога не са помирисвали нито кубинка нито казарма! Когато пораснеш и поулегнеш и на теб ще ти се иска да гледаш такива шоута на банди като тази някъде по спокойно с бира в ръка, при положение че си бил на стотици дет и траш концерти на които си се размятал в погото Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kings 19.06.2019 21:24:36 отговори + 25 9
Единствено след концерти на Manowar, съм чувал феновете да скандират и да продължават да пеят, при напускане на залата. Това е то - Four Kings Of Metal. И не ми се обяснявайте. Няма да ви чета Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

карапан 21.06.2019 12:11:16 + 6 13
Да не си на 5? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 19.06.2019 19:44:56 отговори + 11 4
Всъщност HAIL AND KILL точка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pecata 19.06.2019 18:00:31 отговори + 19 2
RESPECT !!! За силата на въздействие на даден концерт върху мен мога да съдя и от позицията на времето, което е минало и какви най-ярки емоции и следи са останали. Когато погледна назад към онази паметна каварненска вечер на рекорда, веднага ми изплуват няколко неща: онази знаменита реплика от сцената след 10-минутната "ракиена" пауза към публиката- " Вие къде тръгнахте? Най-хубавото тепърва предстой!" И така си беше...предстояха най-великите хитове,изпълнени в съпровод на филхармония и хор от мъжки гласове, а също и химна....беше уникално, нечувано и разтърсващо! Не съм чувал друг вокал да го е правил, а на 16.06.19. отново прозвуча в пълната си сила! Това ако не е уважение към българския фен.. със сигурност ще остане дълбоко в съзнанието ми, а и не само (ще проверя след време). Затова аз уважавам тази група и винаги ще е така! RESPECT!!!



Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Big Bad Cat 30.06.2019 12:18:15 + 2 0
Концертът в Каварна си остава и за мен един от най-любимите ми. Много ме е аз, че не дойдох на този. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До Асен 19.06.2019 15:43:05 отговори + 0 5
Що не се изплющиш сам, че явно няма кой. Другия път заведи и пра бабаси *******. Не можеш на никой да кажеш какво да прави, ****** ******. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Асен 19.06.2019 13:46:16 отговори + 10 12
На мен ми дреме, ама за вас беше тая подгряваща, щото спахте цял концерт, пенсионерки. Хахах отишли да "ГЛЕДАТ" , тва да не е коледен концерт на Веско Маринов бе?!?!? Набеждаваха японците, че били оперирани откъм емоции и чувства, вие сте станали същите. Стоят, снимат и евентуално, ама евентуално ше вдигнат ръчичка, а за викане да не говорим, ше развалиме видеото, дето после тайно и на тъмно ше си гледкаме.
И само да вметна - бяхме взели и майка ми - 59-ти набор, жената се изкефи здраво и след концерт вика - що сега младите са толкова заспали, не им хареса ли? Какво да й кажа - че повечето беха дъртаци и то по душа. За паметен концерт на първо място трябва публика. Поклон за Manowar че успяха да се раздадат въпреки "зрителите".
Ае Азисе- чети есета
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 19.06.2019 13:54:40 + 4 1
Аз бях най-отпред и до мен имаше някакъв пич с тениска на Нирвана, който през цялото време стоя със скръстени ръце и мълча. Очевидно беше придружител. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 19.06.2019 14:22:12 + 1 2
Не е истина. Ти си бил на друг концерт. Писах ти по-долу под другия коментар. Нямам какво повече да кажа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 19.06.2019 17:51:28 + 8 2
Разбира се, че сме отишли да гледаме какво става на сцената, не да гледаме някакъв някакъв развилнял се да куфее и да ни пречи. Публиката си беше екстра, групата беше доволна, Асене ти нещо си проспал концерта. Това да не е някаква тресня, дето едни грухтят на сцената, други пред сцената и няма какво да се види и чуе. Manowar бяха направили страхотно шоу, да го гледат и слушат хората, не да вилнеят като малоумни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бочко 19.06.2019 13:29:05 отговори + 14 3
На тези, които коментират изритването на флага, само ще им кажа да погледнат снимките от задната страна на сцената, където отпред при сценичните монитори се виждат симетрично разположените пиротехнически купи, където се сещате, че не може да се мъндахерцат никакви знамена и парцали. При тази интензивна и планирана сценична програма със светлини и пиро-ефекти и аз бих изритал бързо което и да е парче плат, метнато в предната част на сцената.
Колкото до самия концерт, изпълнението беше невероятно и надхвърли очакванията ми. Ерик Адамс е нечовек, особено вече на тази възраст, нищо че се намират едни гниди, които да критикуват един от най-великите метъл вокали за всички времена, но това е нормално за българската територия...
Изключително се изкефих, че бяха включили една от любимите ми песни "The power of thy sword", която не бяха правили на живо преди.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 19.06.2019 13:53:17 + 10 1
Ерик Адамс затова изпя химна, затова се вя огромно българско знаме в хореографията. Сериозно... от поколението ли е от какво, имаш сумати пиротехника отпред и хвърляш знаме по вокала, защото си патриот, да го развява. А е вие нормални ли сте. бе? НА всичкото отгоре по средата на концерта... За Ерик Адамс не е било знаме, било е предмет ненужен не на място, ами ако беше пламнало? Тогава Manowar щяха да са изгорили българския трикольор. Сутиен да беше и него щеше да изрита. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бочко 19.06.2019 14:20:16 + 8 1
Преди броени дни Роб Халфорд изрита телефона от ръката на фен от първия ред, който му светеше с фенерчето в лицето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 19.06.2019 12:32:11 отговори + 13 4
Големи философи тия метъли ве. Аз съм по-кратък - баси якия концерт. Есе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Асен 19.06.2019 03:14:46 отговори + 25 8
Липсваше подгряващата група, народа беше адски заспал, лутащ се с бири и като мухи без глави. Звука както винаги беше ТОНКОЛОНА ВЪВ ВАРЕЛ. Е тва е тъпата тенекиена Арена, трябва да забранят концертите там. Двамата от Manowar си бяха супер - гостуваща китара и барабани... пак добре се представиха. Голямата излагация беше публиката - заспали пенсионери, 1000 души снимаха нон стоп с телефоните. Зомбита с телефончета в ръце. Отгоре гледах цялата зала и си викам - бахти чувствам се не на място че си вея косата и куфея и преча на тия около мен. Пренаситени от концерти, апатични наблюдатели. И КВО ТОЛКО СНИМАХТЕ ?!?!?! Ае са си гледайте клипчетата и куфейте, смотаняци. Седехте като наказани с тия телефони. От няколко години забелязвам, че публиката ходи на концерти просто "да ги видиме тия". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гавраил Хлътев 19.06.2019 07:33:17 + 9 4
На този пък подгряваща група му липсвала. Да ти бяха сложили СЕВИ, Звезди, БТР, Д2 или който и да е друг - да видиш тогава какъв рев щеше да е.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 19.06.2019 09:13:46 + 14 4
Това, че нямаше подгряваща група беше един от плюсовете на концерта. Защо ти е да трябва да изтърпиш някаква група, като всички са отишли за Manowar. Като си заритал за подгряващи групи, ходи на Дрийм Тиътър, там ще има цели четири.
Публиката си беше ок, хората бяха отишли да гледат групата, а не да се бутат като говеда и куфеят като откачени.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hate me 19.06.2019 09:31:32 + 4 1
Баба Яга баш тия дето споменаваш бяха при мен! Един се напи като казак и почна да припада и да бута народа от възторг. Две лапета пък вкараха нов стил в куфеенето
С клатенето на главата задължително трябвало да се бутат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яко 19.06.2019 09:44:50 + 12 0
За телефоните съм абсолютно съгласен, то не може да видиш нищо от вдигнати снимащи ръце. После дали изобщо си ги гледат, не знам!? Като гледаш сегашната публика и се чудиш, какво са правили хората на концертите преди 15 години?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 19.06.2019 10:13:53 + 8 6
И аз не съм почитател на снимането по време на концерти, като снимам една, максимум две любими песни, но специално за Меноуор, всяка една песен ми беше сред любимите (и със сигурност ще ги гледам). Предстои да покажа изпълнението на химна пред роднините ми. Та те повечето българи не знаят текста, но хеви метъл група да го изпълни пред многобройната си армия - това е вече нещо. И истинско (не като в случаите в които изпълняват химна и управляващите, дето също не знаят текста и музиката, се правят, че им пука). В това отношение от Меноуор са повече българи от повечето ни сънародници и особено от онези с вратовръзките и "безплатните" кебапчета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 19.06.2019 10:18:25 + 15 8
П.С. Каквото и да кажем - това беше концерта на годината в България. Накараха една препълнена зала да се гордее с произхода си във времена, в които повечето хора се срамуват да кажат "аз съм българче" поради куп причини. Да управляваха те България, бързо щяхме да се превърнем в здравомислеща, хеви метъл държава, а не чалга дупката, в която се превърнахме с годините. Слава на Кралете! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти анти терлик 19.06.2019 11:58:27 + 4 1
Е как бе колега? Един по-долу твърди, че поругали националния ни символ, а ти казваш, че накарали една препълнена зала да се гордее с произхода си...
Кое е вярно? 1-вото? 2-рото? И 2-те? Или нито 1?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 19.06.2019 13:49:20 + 9 2
Асен, не се превъзбуждай все едно си първият метъл фен в България и трябва да определиш поведението на хората по време на концерт. Явно това ти е общо втория концерт на който ходиш, та искаш всички да са екзалтирани, куфеещи и веещи косите си поклонници на култа Manowar. Те не идват за първи път в БГ, за това допусни, че някои може да ги гледат и за 6-и път примерно. Е, всеки път ли да куфеем и да се блъскаме и ако искаш да правим пого и стейдж дайвинг та да стане по-яко! Ми снимат си хората, после пускат клипчета във фейса да се покажат на другите, че са кодили на концерт. Като цяло е тъпо-да. И аз съм снимал по концерти, но правя 5-6 снимки за спомен от най-яките моменти и това е. Не е грях. През цялото време да снимаш вече е грях, защото си дал пари да гледаш и да слушаш групата, а не да оправяш настройките на телефона за снимане на тъмно. Но пък чак умряла и скучна публика от пенсионери айде сега. Тука четох доста по-различни коментари за размазване, тропане, викане, изкефване и др. Ти викаш заспали били. В едно си прав - хората се пренаситиха от концерти и то особено тази година, която е много силна откъм посещения на групи от всякакъв вид и стил. На мен ми е четвърти концерт за тази година, а тя е едва наполовина изминала. Какво ще стане до декември - не ми се мисли. И друго - хората са пренаситени от групи идващи за 6-и, 7-и път в България и със сигурност ще дойдат пак. Няма какво толкова да се превъзбуждаме. Концерт като концерт. Кога например ще дойдат Tool питам аз, за да може българският фен да види да чуе наистина качествена група на високо музикално и интелектуално ниво. Това питам, а не как трябва да се куфее или не на концерт. P.S. Неведнъж съм писал, че ходя по концерти от първия на Sodom през 1991-ва, та съм виждал почти всичко което искаш да ни накараш да почувстваме Асене, а мислиш че не сме го почувствали. Почувствали сме го, но всеки го изразява по свой си начин..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил 19.06.2019 13:55:33 + 6 0
Кузма, дали са пренаситени ората от белите държави като гледат някои групи всяка година? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

F-off 18.06.2019 23:06:17 отговори + 13 1
Много философи, много нещо, не знам колко вас и колко изобщо ня 66г. могат да пеят като зверове, да поддържат неистово високи тонове, да пеят както преди десетилетия!
Поклон пред Ерик Адамс, рядко се среща такъв зверски глад на живо, на годините на дядовците на много от разбирачите тук!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Сега 18.06.2019 22:51:11 отговори + 7 11
Идват Тестамент ....и няма да развяват никакви флагове,а ще забият много здраво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

,мееееееееееееееееееее 18.06.2019 17:58:34 отговори + 17 24
За Кенибъл 10 коментара.На тия бастуни стадото не спира на блее... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 18.06.2019 18:15:44 + 16 6
Ти па колко искаш да има за Кенибъл. Нито са на известността, нито на броя фенове на Manowar.
Освен това на концерта на Канибалите е имало доста хора, като за група от техния ранг. Няма какво да ревеш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гавраил Хлътев 18.06.2019 18:54:53 + 9 2
На Мановар е имало около 20 пъти повече хора, а коментарите са няма и 10 пъти повече. Всичко е точно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ще му счупя краката... 18.06.2019 16:33:10 отговори + 3 21
За да не ти харесва когато ритат българското знаме.

...и не ПР е основен проблем.

Анти терлик, явно ти си голям фен на manowar... за българин не знам.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fasttaker 18.06.2019 16:54:57 + 19 3
човек, трябва да си много зле, за да си помислиш ,че която и да е група умишлено ще поругава знамето на държавата , в която свири.

Аз бях на първия ред и видях колко фокусирани в изпълнението бяха и Joey и Ерик. Двамата въобще не разбраха какво е хвърлено на сцената и от кого. По-късно, Ерик забеляза нещо на сцената и съвсем инсинктивно го премести от там. Да, ритна го с крак, но когато си на 66, държиш микрофон и пееш едва ли е най-лесното да се навеждаш за щяло и нещяло. Да не говорим, че на този концерт имаше и доста пироефекти та надали аз бих преместил нещо озовало се на сцената с голи ръце.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти анти терлик 18.06.2019 16:59:14 + 9 2
Той очевидно е много зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 18.06.2019 17:28:34 + 17 2
Стига патрЕотични превземки. Видяха нещо да им се мота в краката и го отместиха, даже не разбраха какво е. Докато пееш и ролята на чистачка на сцената ли да изпълняваш.
Българското знаме се развя на сцената, показваха го няколко пъти на екрана, изпяха химна и то много хубаво, изказаха уважение, какво повече, да тропнат една копаница освен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 19.06.2019 01:32:24 + 16 3
Да ти кажа, от Меноуор за няколкото пъти в коиъо са идвали на гости в България, са направили МНОГО повече за страната ни от разни псевдопатреотчета и съвременните ни "лидери" с костюмчетата, дето раздават кюфтета наляво и надясно.

Явно си бил на концерта и си изпуснал онази част, в която развяваха международните флагове, в това число и българския, над сцената

Или онази част, в която Ерик Адамс за пореден път изпълни българския химн...

Или думите на Джоуи ДиМейо за страната ни и родните метъл фенове.

На презаписването на "Kings of Metal" българското знаме присъства на обложката, редом до другите знямена.

В EP-то "Thunder In The Sky", на етория диск, песента "Татко" е изпълнена 16 пъти на различни езици - включително на български.

Избраха точно Каварна за място, на което да изнесат най-дългия си концерт.

Ама как си позволяват да ритат знамето, което дори не са видели, че е знаме!!! Антибългари!!1!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ще му счупя краката... 18.06.2019 15:44:59 отговори + 2 22
Кое според теб показва истинското отношение?
Спонтанното поругаване на национален символ или това, че си научил да сивириш и пеш химн.(защото тези от ПР са ти казали, колко е добре да изчеткаш националната гордост на публиката)
Можеше просто да го вдигне и даде на някой или развее... преднамерено или спонтанно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти анти терлик 18.06.2019 16:06:50 + 14 3
Аууу "поругаване на национален символ". Ти да не си от болните партрЕотчета? Нали преди това някой този национален символ го е смачкал на топка и го е хвърли на пода.
Ако тези от ПР са ми казали да четкам - ще им развявам знамето.
Хайде направи ти метъл аранжимент и научи на тотално чужд език нечий химн та да видиш колко е лесно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 18.06.2019 16:34:34 + 22 2
Ти сигурен ли си, че човекът, за когото говориш, е разбрал какъв е парцалът, който са му хвърлили в краката? Или че изобщо го е видял? Сори, ама ако не искаш да се отнасят с националния ни флаг като с парцал, ти не се отнасяй с него като с такъв. Не го хвърляй в краката на хора.

И наясно ли си, че шоу с толкова пироефекти, мултимедия, статисти и така нататък се отиграва с точност до секундата, особено ако - както беше в конкретния случай - няма паузи между песните? Не знам кога е станало това със знамето, обаче не може да очакваш групата да накъса ритъма на цялото събитие, за да вдига и развява случайно хвърлени предмети на сцената.
Националния ни флаг го развяха на сцената. Показаха го и на видеостената няколко пъти. Изпяха националния химн и бяха приготвили мултимедия специално за това - нещо, което не са правили никъде другаде в това турне.
Хайде стига вече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 18.06.2019 15:21:49 отговори + 10 4
Екстаз, премала, кулминации, оргазми... какво е ставало на тоз концерт ве, хорааа!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Баба Яга 18.06.2019 17:34:51 + 15 2
Кеф, братле, направо се разнизахме от кеф. Викане, пеене, куфеене, пляскане, тропане, каквото си помислиш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Божинката 18.06.2019 15:13:53 отговори + 15 2
Ша го рита ами. А ония бунак дето го хвърля за него кво. Ако се препъне в него дядо Джо може и да се поломи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ще му счупя краката... 18.06.2019 14:54:22 отговори + 5 24
Изритаха националният ни флаг!!!
А това че изпяха химна е нищо повече от ПР.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти анти терлик 18.06.2019 15:04:36 + 12 2
А ако не го бяха изритали, а го бяха развяли нямаше ли да е ПР?
Да се научи да се свири и пее химна е доста повече труд и старание от това да кажеш няколко думи и да се загърнеш с нечие знаме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fasttaker 18.06.2019 15:51:39 + 15 3
Според мен Ерик изобщо не е обърна внимание какво точно има на сцената. Видя някакъв плат и съвсем естествено го махна от сцената ,за да не се препъне той или някой друг от групата.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 18.06.2019 16:46:56 + 22 2
Я па си спомням как патреотете бучаха след концерта на Myrath в "Джой Стейшън", че вокалистът им, тоя гаден арабин, има наглостта да се наметне с българското знаме...

Хайде стига глупости. Като искате националният ни флаг да получава нужното уважение, не го мачкайте на топка и не го хвърляйте в краката на никого. В това къде е уважението?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Божинката 18.06.2019 14:37:37 отговори + 12 4
На който не му е харесало, кво да направим на нас на които ни е харесало. Беше си супер яко без малко да отворят работа на Боко тиквата ако бяха съборели Арена Армеец. Абе кеф беше и това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 18.06.2019 13:06:39 отговори + 4 0
А снимки от концерта ще има ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яко 18.06.2019 11:25:06 отговори + 14 4
Ако се абстрахираме от ужасното озвучаване, което се среща доста често, минуса беше, че ми се стори кратък Пък и не съм много съгласен с това "Fan favorites only" определено липсваха много песни. Не ме разбирайте погрешно, концерта си беше брутален, но най-добрият си остава този от 2007, там си беше душевен оргазъм Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


fasttaker 18.06.2019 11:34:42 + 15 0
Така е, 2007 ще остане ненадминат, но все пак тогава бяха по-млади, концертът не беше част от турне и със сигурност са се готвили специално за него.
Освен това през 2007г бяха в утвърден състав.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Таблото 18.06.2019 14:40:27 + 9 1
В сравнение с другите концерти от турнето то си е направо дълъг. Принципно са свирили по 17 18 песни включително речта. А жестът с Мила Родино е уникален. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 18.06.2019 15:34:11 + 7 2
Изсвириха с две песни повече, отколкото в Гърция два дни по-рано. (Но пък там са омесили "Swords in the Wind" с песента за Ахил, което сигурно е било яко.)

Звукът на терена беше идеален - с уговорката, че през повечето време бях с тапи в ушите. Без тапите идваше прекалено силен, което замазваше работата - ама същото беше и в Каварна 2008, дето имах чувството, че звуковата вълна буквално ме бута назад. Като цяло обаче концертът оная вечер май ми хареса повече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 18.06.2019 17:20:16 + 8 1
В Гърция бяха омешали The Sons of Odin с песента за Ахил и по-точно частта за Хектор. При нас изпяха 21 песни, толкова не са пяли никъде досега на това турне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яко 18.06.2019 17:38:13 + 3 0
Аз не съм казал, че са пяли малко, а че ми се стори кратко Като ти е кеф и времето лети Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 18.06.2019 11:09:16 отговори + 20 4
ВЕ-ЛИ-КО!
Невероятният глас на Ерик Адамс, въздействието на Джоуи Де Майо, песните с които съм израстнала, енергията на публиката... всяка секунда беше невероятна емоция. Концерти като този олицетворяват щастието!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КРаВарна 18.06.2019 11:02:00 отговори + 14 6
След 5 часовото шоу на стадиона в Каварна през 2008 и 3 часовото година по-рано пак там, когато бяха истинска група( имайки предвид музикантите ) тоя лайв беше отбиване на номера. Сори за всички вас които ги видяхте за пръв път в неделя.... но за мен беше малко разочарование... даже не малко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 18.06.2019 11:12:36 + 3 1
Бях на двата, друго си бе, много е важно да се отбележи, че бях чакана група от много години. Много ни се иска групите да свирят по 4-5 часа и да даваме по 40-50 лв за билет ама няма как да стане, от нас ако се иска да работим по 18 часа на ден? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КРаВарна 18.06.2019 11:17:43 + 5 2
Базил кой ти говори за времетраене и цени ? Говоря за шоуто като цяло. Плащал съм за билети по 180€ за час и половина концерти и съм си тръгвал супер доволен и пренаситен. Моето мнение е, че концерта в неделя няма база за сравнение с тези в Каварна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 18.06.2019 11:29:51 + 1 0
Не визират теб за цените, виж какво се пише след всеки нов концерт за билетите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 18.06.2019 09:39:19 отговори + 12 15
Тая група става до албума Louder than Hell. Бях им голям фен. Помня като излезе Warriors of the World - беше голямо чакане, купих си албума и страшно се разочаровах, голяма боза, изчерпана група. Тогава спрях да съм им фен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 18.06.2019 09:45:03 + 8 8
Съветеам те да изслушаш албума "Gods of War"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти анти терлик 18.06.2019 09:53:26 + 10 10
То това не е албум, а някакъв мюзикъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 18.06.2019 10:22:59 + 15 7
Става, не става, все тая, хората останаха доволни а ти лапай мухите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kings 18.06.2019 07:28:18 отговори + 9 1
Уникален концерт. Всичко беше на ниво. Никакви забележки.... добре де - само една: нямаше Kill with power Пък и Blood of my enemies... Като се замисля има и още Още не ме е пуснал адреналина от това преживяване. Пожелавам на феновете на другите групи да изпитат някога това, което изпитват феновете на Manowar. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kings 18.06.2019 07:29:33 + 7 1
Ох, имах в предвид Blood of the kings, не Blood of my enemies. Както казах, не е минала еуфорията Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гълтащия пържоли(добре изп 18.06.2019 00:32:40 отговори + 13 4
Това беше концерт който чаках!
А не онази пет часова лигня изпълнена с глупостите на Джоуи или малумието сътворено на националния стадион, няколко седмици след смърта на великия Рони Джемс Дио.

Както и да е. Със смесени чуства отидох на този концерт, но не съжалявам. Като изключим рекламата на валтопия стил Джоуи, концерта беше наистина концерт!
Без лигавене, приказване на излишни глупости,
Някак си обаче ми липсваше изпълнението на живо на Heart of Steel. Ерик е уникален вокал!!!


А нанадолу четох неакъф дето коментирвал и сравнявал Трупът на канибалите с Мановар,
Що се не гръмнеш бе брато?
Бях и на тоя концерт, едното нема нищо общо с другото!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гълтащия пържоли(добре изп 18.06.2019 00:35:23 + 9 5
Та да допълним:
Най култовото изпълнение на Ерик в България беше през лето 2007мо.
Като изпяха Фантомат от операта с една мома от подгряващите групи!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 17.06.2019 23:04:16 отговори + 25 1
Никога не съм харесвал групата и то по много причини. Но определено трябва да изразя уважение и признание за начина, по който изграждат взаимоотношения с техните фенове – упорито, последователно, искрено! И в общия случай ги правят – веднъж фен, завинаги фен. И ми стана много готино, че толко много народ се е накефил вчера на макс! Дано всеки път е така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Duh 17.06.2019 22:17:11 отговори + 9 11
И за концерта да се изкажа хаха - този път нямаше викове "секс със животни", за което поздравявам метъл братята, но пак се блъскаха в мен пияни шкембета, още преди да е започнала групата, няма как да минем без грозно пиянство естествено, все пак сме дали 130 кинта, за да се блъскаме в хората неадекватно, докато някакви дългокоси чичовци свирят нещо там, на сцената, ама се сцепИхме от кеф, брато, нъл тъй, воини на метъла Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БлекМетълХипстър 18.06.2019 07:53:34 + 12 1
Тези викове ги имаше редовно на Хилса миналата година. Доста аграрно поведение, факт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Duh 17.06.2019 22:10:54 отговори + 6 13
"френетични аплодисменти", докарани до екстаз фенове... всеки път си казвам, че няма да ви чета ревютата повече, поддавам се и пак се разочаровам, поне не сте включили и любимата дума на колегите от метал хангара, която задължително се използва погрешно - "импонирам", нз, нз
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гошо 17.06.2019 21:47:06 отговори + 11 1
Голям грохот беше снощи,хареса ми!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Христо 17.06.2019 21:10:10 отговори + 21 3
Невероятен концерт! Поздравления за организацията и за това, че ги докарахте - LOUD CONCERTS. Слушам Manowar от 1987 и не спирам да се изумявам от енергията и отдадеността, които излъчват и с които заразяват и вдъхновяват феновете. След двете гостувания в Каварна и визуалното фентъзи пиршество от снощи Manowar бетонираха статута си на абсолютно легендарна група в България, а верността на феновете им е повече начин на живот и дори религия от колкото просто притежание на няколко CD-та Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ringo Mlad 17.06.2019 19:40:56 отговори + 9 11
не може да е бил хедлайнерски концерт, като е бил самостоятелен.
хем невярно, хем звучи тъпо - хедлайнерски!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 17.06.2019 18:18:59 отговори + 40 17
Това беше един от най-добрите концерти, може би дори най-добрия, на които съм присъствал. Бях в Златния кръг, почти пред сцената, и с нетърпение чаках Кралете да излязат. Концерта мина така неусетно, все едно времетраенето му бе едва за миг. Дотолкова съм свикнал да слушам песните, че изобщо не ми направи впечатление кога започна и кога свърши. Любима песен след любима песен, след любима песен. Раздадоха се на макс.

Барабанистът беше чудовище. Новият китарист по нищо не показваше, че е нов и се справяше перфектно. Ерик Адамс ми звучеше по-добре дори от записите на живо и си личеше, че му е приятно да пее пред българската публика. Същото се отнася и за Джоуи ДиМейо. По речта му си пролича, че България е специално място за него и групата, като преди това дори изпълниха българския химн. Четейки в setlist.fm, България е единствената страна, в която изпълняват националния химн.

За жалост не изпълниха "Secret of Steel", "Heart of Steel" и "Gods of War", любимите ми песни, но за сметка на това изпълниха останалите ми любими песни! Всъщност каквото и да бяха изпълнили вероятно щеше да е в графата ми "любими песни", така че не се оплаквам от нищо! Обективно погледнато, това беше перфектния метъл концерт на перфектната метъл група, та дори и с перфектно озвучение (което е рядкост)! Какво друго да се очаква от Меноуор? Доказаха защо именно те са Кралете и показаха на по-младите, които не са запознати с творчеството им, какво е Истински метъл!

И за финал, можете да го добавите в статията, когато концерта приключи на големия екран на фона на българския флаг се изписа следния надпис:

"НЕКА ДА СЕ ПОМНИ, ЧЕ НА 16 ЮНИ 2019 ГОДИНА, ВОЙНИТЕ НА МЕНОУОР, РАЗТЪРСИХА СОФИЯ!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

субект 18.06.2019 03:04:40 + 15 3
Ще ме извиняваш, твоето "погледнато" е точно напълно противоположно на "обективно". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kings of metal coming to t 17.06.2019 18:12:23 отговори + 29 3
Личеше си, че бяха доста уморени, но въпреки това се представиха отлично. Абе те прякорите не идват без причина. Кралете са си крале! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 17.06.2019 17:44:00 отговори + 30 2
Баба ви Яга си изгуби гласа от пеене. ЦЕлата група с чавета и дедо Торбалан се кефихме, драхме и пяхме, младежите скачаха и вееха знаме на Manowar. Сетлистът ми хареса - старо, по-ново, кой каквото му е кеф. Звукът обаче, поне при нас, десните трибуни, долните редове, не беше хубав. Избичени китари, а гласът не се чуваше добре. На моменти беше задушно, ама не до умирачка. Blood of my enemies, The Sons of Odin,
Swords in the Wind, Black Wind, Fire and Steel и доволна Баба Яга.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 17.06.2019 18:06:39 + 8 11
С подритнатото знаме на сцената много не ми хареса (все си мислех, че ще го вдигне и развее), но после се реабилитираха с химна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 17.06.2019 17:14:16 отговори + 15 1
Аз пък се изкефих максимално, Ерик Адамс ме изненада много приятно. Изненадах се, че изпяха Blood of my enemies. Изненадах се, че и звукът беше много здрав. Аз бях най-отгоре на трибуните срещу сцената - далеч, но се виждаше и чуваше добре. Как беше в другите части на залата ? Тук някои хора се оплакаха. Не се заяждам, наистина питам. Отново - при нас беше супер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феникс на грил 17.06.2019 19:46:35 + 9 2
Добре беше на терена, като изключим гъчканицата. Обаче толкова тясно не ми е било на друг концерт там - даже на Judas Priest и Helloween, дето бях доста по-напред, ми беше по-широко.
Иначе, виждах добре, чувах чудесно - то това е важното.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hni 17.06.2019 17:12:09 отговори + 14 31
Аз съм от "беловласите" фенове на Manowar. Имал съм чудесни изживявания с музиката им. Благодаря им за химна и специалното им отношения към България!
За съжаление не бях на концерта. Не ми стигнаха силите - четвъртък Scapegoat в Маймунарника, петък - Канибалите, събота - с едни приятели мотористи... и за неделя - ръц! Вярно гледах няколко концерта от турнето им в тюба и се поразочаровах доста, но не се и съмнявам, че за българския си концерт тези все пак по-стари от мен пичове (Джои и Ерик) са се стегнали и са направили шоу.
Сeга Manowar ще умират дълго и мъчително (като Джудас), ще има поне още 5-6 прощални концерта - погребения на групата и съм сигурен, че всеки фен ще може да посети в удобно за него време, само срещу стотина лева, това незабравимо метъл поклонение пред тленните останки, рожба на съвременния маректинг.
Да стискаме палци да не пратят за педофилия в затвора още някой от групата!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Емо-терлик 17.06.2019 16:43:35 отговори + 9 31
Имаше ли блечец и изпълниха ли Смоука? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 17.06.2019 17:44:49 + 19 1
Смоук имаше колкото щеш, черно имаше по сцената и еднодневни имаше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нео-терлик 17.06.2019 16:40:32 отговори + 41 5
На мен пък ми хареса. И защо си мисля, че мрънкащите са все фенове на разни бруталии и изродщини (не че и аз не им се кефя)? Имам усещането, че един фен колкото по-навътре задълбава по жанровете, толкова по-претенциозен и самозабравил се става. Manowar са една от групите, които ме запалиха по метъла и, макар да не си ги пускам редовно, си изпях всичките песни от до. И да дойде някой фен на Кенибъл Корпс и да ми каже, че събитието, зарадвало хиляди е трагедия... Еми, извинявай много, ама 80% от песните на Корпс-а са неслушаеми от джангър и хаос. Всеки с мнението си, ама заклеймяването на едни и други и слагането им под етикет е меко казано тъпо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FFF 17.06.2019 22:48:21 + 12 2
Ти току-що не "заклейми" ли Cannibal Corpse? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нео-терлик 18.06.2019 00:44:23 + 8 3
е прав е човека какво клеймо е да кажеш за канибалите че са хаотични Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 18.06.2019 15:33:23 + 8 0
Абе аз бях на концерта на канибалите. И там беше добре. Трети ден слушам Red before Black. Разбира се по мащаби и публика не могат да се сравнят с Manowar, но то и не е необходимо. Навремето с Manowar и Accept почнах. Не бива да отричаме миналото... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dido 17.06.2019 16:33:33 отговори + 36 9
Като изключим кофти озвучаването в залата концертът пръскаше! Всякакви такива хейтъри от сорта на "Трагедия", "Georgiev" и тем ти подобни могат да ходят да си слушат Азис ил ида ходят в други държави да си слушат лемб ъв год, годжира, моджира и всичките ти там измислени групи, *****! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 17.06.2019 16:32:46 отговори + 19 1
Дано новото момче в групата E. V. Martel получи повече права за изява - сола, сценично поведение и т. н. Свири убийствено, както се убедихме, но вероятно ще е само тур-китарист. Няма как да получи нужното внимание покрай басист като Джоуи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Раптор 17.06.2019 16:01:48 отговори + 40 2
Слава на КРАЛЕТЕ!!!
Няма какво повече да кажа, освен това цял ден не мога да говоря- загубих си гласа!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 17.06.2019 15:46:54 отговори + 15 43
Чета сетлиста - доста е скапан, това ли са наистина песните, обявени като любими на феновете? Казвам го като бивш фен на групата, така че съм добре запознат с творчеството им /до един момент/. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Waw 17.06.2019 16:04:04 + 26 3
Еха, имаш собствено мнение и ти трябва да си прав? Уникален сет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 17.06.2019 16:32:14 + 35 2
Абе, за много хора около моята възраст - 30 години+- - зарибявката по групата дойде с "Warriors of the World" (излезе, когато бях на петнайсет), та, с това на ума, песните от въпросния албум верно са си любими на феновете - или поне на тия, които бяха на концерта, ако може да се съди по реакцията на публиката. Аз на "Hand of Doom" и "House of Death" откачих просто, та сега не мога да си събера ни мислите в главата, ни гласа, че да кажа две приказки...
За мен сетлистът беше буквално на една "Mountains" или "Sign of the Hammer" разстояние от перфектното - а и това, че бяха изсвирени доста неща от след "Kings of Metal", ме зарадва доста - не може група на почти 40 години да разчита само на песните от първото си десетилетие, еле па при положение, че имат силни неща и след това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 17.06.2019 15:46:00 отговори + 8 20
Според мен трябва да си промените шаблона за ревюта на концерти/Пришествия
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Votan 17.06.2019 15:43:28 отговори + 30 4
Перфектни и безкомпромисни! Hail and kill! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 17.06.2019 15:40:30 отговори + 40 4
Брутален концерт на КРАЛЕТЕ ! Съвършен Ерик, не бях гледал по-кристално и перфектно изпълнение наживо ! Незабравима вечер ! 10 от 10 !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Georgiev 17.06.2019 15:36:56 отговори + 19 67
Трагедия е тази група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Moni 17.06.2019 15:47:12 + 41 3
Стига, бе братле. Групата била трагедия, това прави ли хилядите фенове, които са се размазали снощи дебили? 4 мил. бели в България слушат чалга, 5-7хил. слушат всякакъв вид метъл и спорят на другите бандите кви трагедии били, а Георгиев като меценат си стои в хай-лайфа и пляска квалификации. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Georgiev 17.06.2019 15:50:50 + 5 28
Не, не прави феновете дебили. Изразявам лично мнение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 17.06.2019 16:19:20 + 30 4
Какво точно те кара да си мислиш, че някого го грее за личното ти мнение? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 17.06.2019 17:46:34 + 25 3
Georgiev, ти беше ли снощи или само чешеш клавиатурата, колко да не заспиш, щото си трагедия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Georgiev 18.06.2019 13:08:26 + 4 6
Не бях. Чешех си клавиатурата За личното ми мнение, ами то всички коментари тук са вид лично мнение, така че... Иначе, гледал съм ги на живо. Скука, позьорство...абе елементарнички са Като се почне от заглавия на текстове, костюми абсурдни. Мъка...много мъка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 18.06.2019 14:46:11 + 7 3
Или си снобар прогресар, или си ню-металогрънджар. Трети вариант - слушаш само най-брутални тресни.
Странно защо си влязъл да пишеш, като не си бил на концерта, може би само да развалиш кефа на хората.
Да, ама не. Ние си се изкефихме. Ти си хейти, като си нямаш друга работа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 17.06.2019 15:28:17 отговори + 52 8
Страхотни сетлист, сценични декори, осветление и най-вече - СТРАХОТЕН ЕРИК АДАМС! Баси и пеенето, баси и чудото. Съдрах се от кеф! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".