The Ghost of 3.13 - съпорт на IGORRR в София

16 окт 2017, 11:55 ч. 839 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Igorrr си избраха The Ghost Of 3.13 за съпорт на концерта им в София. Напомняме, че на 3 ноември, петък, в България ще гостува за първи път, френският експериментален проект – IGORRR live band, като събитието ще се проведе в голямата зала на столичния клуб “Mixtape 5”.

The Ghost of 3.13 е псевдонимът на румънеца Михай Костеа. Музиката му е повлияна от артисти като The Flashbulb, Ben Frost, Aphex Twin, Deaf Center и venetian snares, като прави първите си стъпки в композирането на музика още през 2004г. Звукът му може да се опише като смесица от ембиънт, класическа музика, IDM-glitch и breakcore. Досега е издал 3 албума за българският Mozyk.net, след редица участия за лейбъли като Sociopath, Kaometry, Abstract Reflections и др. Наскоро излезе негов ремикс на българския проект The Science, издаден за Methlab заедно с Hecq, Lockjaw и Trifonic.

IGORRR е творение на Франкенщайн, създадено през 2006, което садистично смесва различни противоположни стилове музика, включително брейккор, електроника, барокова музика, дет метъл, оперно пеене & трип хоп. Експериментът дори успява да привлече двата вокала и китариста на Mayhem за албума си ‚Hallelujah‘, както и да да работи с Morbid Angel. В продължение на десет години френският музикант и продуцент трескаво изработва ослепителен, хипнотизиращ и смазващ мозъка продукт. Възпремиеман е като гений, експериментатор, разцепващ музикалните парадигми, реформирайки ги в метамузика, която трудно може да бъде описана с думи. С третия си албум ‚Savage Sinusoid‘, който излезе въвсем скоро - през юни 2017 г. чрез Metal Blade Records, IGORR отново кръстосва цяла Европа в пълна конфигурация, включваща два вокала и барабанист.

Билети по 30 лв. в мрежата на ticketlogic.bg. На място – 35 лв.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Лаптопаджия 16.10.2017 16:43:53 отговори + 5 1
Благодаря на WeRock че пускат информация и за "авангардните" концерти. Преди време от тук разбрах за Wardruna примерно и доста се зарадвах, че ще посетят и нашите ширини, по които най-много хора по концерти събират 80-таркси кебапчийско-бирени групи и Таря за 8794-ти път... С радост ще съм 101-вия човек на концерта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 16.10.2017 14:56:50 отговори + 3 3
Изгъзици - и едните и другите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 16.10.2017 13:29:54 отговори + 4 2
Абе любопитно ми е след като си пуснах въпросните Igorrr и ги позаслушах в дълбоко недоумение дали тоя авангард (или както там се води) ще събере на концерта си 100 човека, дето не стига че са оценили всичко това ама биха отишли на техен концерт ....
Нямам нищо против експерименти или тази група, но ще се изненадам сериозно ако имат сериозно посещение на концерта (какво всъщност се прави на такъв концерт???)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4PM 16.10.2017 16:24:16 + 2 2
Айде пък да видим дали няма да събере 100 човека Аз лично чакам Igorrr от години. Пък познавам и други такива! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 16.10.2017 16:32:58 + 3 0
Е дано да е така- написаното горе е по-скоро изява на личен песимизъм относно възможностите на групи в по-слабо популярните жанрове да съберат публика у нас, а не нещо против групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".