THE JIM JONES REVUЕ, КОНТРОЛ в оригинален състав и Милена на рок сцената на "Spirit of Burgas"

4 юли 2012, 11:34 ч. 1656 / 8 13
пред./следв.
Една от "най-енергичните и автентични рокендрол групи на процъфтяващата британска сцена" - THE JIM JONES REVUE - ще се представят пред феновете в последния ден на "SPIRIT of Burgas", неделя, 5 август. Тази година, "Jack Daniel's" ще представи на феновете 17 групи, от които 13 ще се качат на Арената за първи път в 5-годишната история на фестивала. Сред специалните гости от чужбина са две групи от Англия, една от Италия и една от Румъния. Култови български рок групи - КОНТРОЛ в оригинален състав с Кольо Гилъна, СВЕТЛЬО & THE LEGENDS, МИЛЕНА, както и ОСТАВА и горещите имена в ъндърграунда – LAST HOPE, VENDETTA, ODD CREW, DOWNSLOT. Към тях се присъединяват и интересни явления като НОМАДИЯ, СИЛУЕТ, PIRANHA, CUTT OFF и REDOUND.
The Jim Jones Revue


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Predator 4.07.2012 21:10:50 отговори + 0 0
Селянчета нещастни, кой каквото прави - на вас все софиянци са ви виновни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3apu 4.07.2012 18:15:14 отговори + 0 0
Иване, Иване... все едно аз да кажа че името ти ми е омризнало и не искам да чуя повече за Иван!!! Като не ти харесват не ги гледай!!! Пусни си радио, там не пускат Контрол, Милена, Светльо...има Лейди Гага и Ъшер за тебе. Аз само заради тях бих отишъл до Бургас... то аз и без концерти пак бих отишъл,ама айде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 4.07.2012 17:46:28 отговори + 0 0
Контрол, Милена, Светльо тия трябва да ги забранят със закон. Толкова са стари и изтъркани, че не е истина. Писна ми от ретро рок и метъл. Затова вече не мога да слушам и 3те ни рок радия ВЪРТИ СЕ ЕДНО И СЪЩО ПО 100 ПЪТИ ОТ 20 ГОДИНИ НАСАМ ! Гънс,АС/ДС,Металика,Меноуар,Майдън и още много ВЕЛИКИ (подчертавам ВЕЛИКИ) банди, но ОМРЪЗНАЛИ до болка на хора като мен. Слушал съм ги супер много повечето и точно затова са ми мръзнали НЕ ЧЕ НЕ ГИ харесва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

InShadow 4.07.2012 16:39:47 отговори + 0 0
Не им ли писна всеки път едни и същи изтъркани банди,които реално погледнато не могат да свирят!? Защо всеки път Контрол,Милена,БТР,Сигнал... какви са тези нещастници !? Те ако можеха да свирят сега щяха да са на световната сцена с групи като ТОТО,Dream Theater, Meshuggah, Slayer, Anthrax, Metallica, Death, Pantera

пълен ужас! На всеки един фест все едни и същи тъпи български банди!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 4.07.2012 16:15:50 отговори + 0 0
Бандите пак са от типа "наши, ваши, приятели и познати", а и няма чужда банда от калибъра на Amplifier от миналата година. Много жалко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.07.2012 15:29:40 отговори + 0 0
"цъфтеж не приятен - 2012-07-04 14:05:06
Няма Наско Руск оff? Няма да ходя - нищо че ще се лиша от удоволствието да гледам за 831-ви път Ласт Хоуп, Остава, Светльо и Од Крю. Вярвам, че и Контрол ще се справят без мен в осъществяването на петия си сензационен, изненадващ и най-вече еднократен риюниън с Гилъна за последните пет години."
+100 - евалла
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен на Васко 4.07.2012 14:27:44 отговори + 0 0
Васко Кръпката липсва НЯМА ДА ХОДЯ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

burgas underground 4.07.2012 14:25:59 отговори + 0 0
един и същ човек прави Джак даниелс-а, едни и същи групи кани, канил е и ще кани. Това е то. колкото до бургаските групи, в нашия град има достатъчно добрии кадърни такива, че за поредна година да се налага да гледаме бездарните напъни на част от шепата толерирани. Софиянци идват на море - това е истината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цъфтеж не приятен 4.07.2012 14:05:06 отговори + 0 0
Няма Наско Руск оff? Няма да ходя - нищо че ще се лиша от удоволствието да гледам за 831-ви път Ласт Хоуп, Остава, Светльо и Од Крю. Вярвам, че и Контрол ще се справят без мен в осъществяването на петия си сензационен, изненадващ и най-вече еднократен риюниън с Гилъна за последните пет години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2012 13:23:29 отговори + 0 0
абе незнам, но на мен лично вече ми става неприятно, когато прочитам, че милена, остава, ласт хоуп, од крю и другите номенклатурни банди като кандидат президента витков ще свирят на Spirita. баси, всяка година са само те. все едно няма други музиканти, дори от бургас да бяха взели банда стокхолм е къде, къде по яка от остава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.07.2012 13:16:54 отговори + 0 0
Jim Jones са велики! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Асен 4.07.2012 11:49:22 отговори + 0 0
Ясно е, че всичко е бизнес и някакво планиране, но все пак можеше повечко бургаски банди на Spirit of Burgas. Не става въпрос за местен шовинизъм, просто заради жеста и към местната публика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta 4.07.2012 11:40:54 отговори + 0 0
Odd crew,Vendetta,Last hope,Redound,доволен съм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".