"The Lord of the Rings in Concert: Завръщането на краля" с нова дата у нас през април

25 окт 2019, 10:56 ч. 1383 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Епичният спектакъл Lord Of The Rings In Concert с нова дата през пролетта!

Арена Армеец ще посрещне края на трилогията на 24 април 2020

Мащабната продукция Lord of The Rings In Concert ще гостува у нас за големия финал на сагата през пролетта на следващата година. Технически и логистични причини възпрепятстват навременното идване на международния екип и техниката нужна за шоуто в средата на ноември. Новата, потвърдена от екипа на Хауърд Шор дата, е 24 април 2020 г., когато 30-членният международен екип ще се завърне в Европа за обновения график на турнето.

До момента милиони зрители от няколко континента имаха шанса да съпреживеят легендарната история във формата филм-концерт, а вълнуващата трилогия ще има своя заслужен грандиозен финал и в София.

Най-зрелищната част от сагата – „Завръщането на краля“ ще бъде представена на гигантски HD екран в перфектна симбиоза с оригиналния, внушителен саундтрак, изпълнен на живо от почти 300 души хор и оркестър.

Всички, закупили билети за Lord of The Rings In Concert до момента могат да запазят своите билети, тъй като те ще важат без презаверка. Те ще получат и допълнителен комплимент от създателите на шоуто, възможност да спечелят плакат с автограф лично от Хауърд Шор или реплика на „The One Ring”. За повече информация следете страницата на Keen Acts.
Онези, които все още не са си закупили билет, могат да го направят на всяка каса на Eventim, OMV, билетен център НДК или онлайн на Eventim.bg

От 25.10. в продажба се пускат и специални детски билети с 50% отстъпка, валидни за лица от 8 до 12 години. Деца до 7 години включително влизат безплатно, но нямат запазено място.

При допълнителни въпроси, пишете на info@eventim.bg

Желаещите да върнат билетите си могат да го направят чрез партньорската мрежа на „Ивентим“. Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът. Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на „Ивентим“ на посочения по-горе адрес.

За филма: „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ е сред няколкото абсолютни шампиони в цялата история на киното. Филмът печели 11 награди „Оскар“, включително за „Най-добър филм“, „Най-добър режисьор“ и „Най-добри визуални ефекти“. Третата и последната част от сагата неслучайно печели определението „един от най-великите филми на нашата ера“, след като слага запомнящ се, грандиозен финал на история, ненадмината досега. За успеха и силното въздействие на продукцията несъмнено допринася и саундтракът, дело на знаменития филмов композитор Хауърд Шор. Неговата музикална интерпретация върху света на Толкин продължава да очарова поколения фенове, като същевременно е награждавана три пъти от Академията, получава четири награди Грами, два Златни глобуса, както и множество отличия от фестивали и критици.

За спектакъла: На 24 април 2020 г., в Арена Армеец, верните почитатели на „Властелинът“ отново ще изживеят епичната кулминация на трилогията – Битката на Пеленорските поля, най-голямото сражение във Войната за пръстена и най-грандиозния сблъсък за цялата Трета епоха. „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“ ще се излъчи за последен път у нас на голям екран, в уникалния формат „филм с музика на живо“, обединяващ две магични преживявания в един истински пир за сетивата. Прожекцията на легендарната трета част в подобен мащаб и HD качество, заедно с изпълнението на оригиналната музика от над 250 музиканти и хор, обещават незабравим и зрелищен финал на една от най-великите фантастични истории, създавани някога. Самият Питър Джаксън споделя: „Това е най-близкият възможен досег на зрителя с филма – най-зрелищното и интимно преживяване за феновете на Властелина.“

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Покарахонтас 25.10.2019 14:51:43 отговори + 3 2
Слаби продажби и го отложиха с около 6 месеца. ;/
Иначе този тип филм-концерти са интересни и приятни, но ако човек иска да отиде само веднъж, за да види какво представлява.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 25.10.2019 14:48:26 отговори + 1 2
Аз. Много тъпо че го отмениха с половин година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 25.10.2019 12:36:45 отговори + 0 3
Все се чудя ко би ходил на подобна проява, но вероятно си имат публиката.
Краен фен съм на Толкин, но това пак не би ме накарало да посетя концерта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".