THE OCEAN анонсират нов вокалист, работят по два албума

11 ное 2009, 19:48 ч. 127 / 4 3
пред./следв.
Гостувалите през 2008-а за два концерта у нас THE OCEAN са намерили заместник на напусналия ги през април тази година вокалист Mike Pilat. Новото гърло се нарича Loic Rossetti, а другата новина е, че групата работи по цели два нови албума, които ще включват голям брой музиканти. Първият се планира да излезе през март, а вторият - през септември 2010 г.

още за:

The Ocean


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Yanni 11.11.2009 20:07:29 отговори + 0 0
Само ще кажа, че предния вокалист, който е ебати машината, между дргото, напусна групата, защото е изнемогвал финансово и не е могъл смогне на непрестанните турнета, които не са на печалба. ;-)

Така или иначе, музиката им е жестока! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 11.11.2009 19:59:12 отговори + 0 0
Остави ги да си запишат албумите, бе. Два за една година, а сто на сто не се издържат от музика :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 11.11.2009 19:55:21 отговори + 0 0
Маааайкооооуу! Уникална банда, явно догодина пак ще ги гледам някъде... :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".