THE PRODIGY коментират във "Фрактура", че не искат да изглеждат добре, а да звучат добре

25 мар 2016, 00:11 ч. 1434 / 7 4
пред./следв.

   На 27 март ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на ANTHRAX, CALIBAN, SIMPLE PLAN и ENTOMBED A.D.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат THE PRODIGY и ще бъде излъчен концерт на EPICA. В интервюто британската банда споделя, че никога не е имала за цел да влезе във формата на комерсиалните радиостанции, че не иска публиката им да размахва запалки във въздуха на концертите им и какво символизира червената лисица от обложката на последния им албум. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказaха AMORPHIS за феновете си.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с JUDAS PRIEST, Marilyn Manson ще прави кавър на SOFT CELL, класическата песен ще бъде нa DREAM THEATER, a в рубриката "Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на BENEDICTION през 2008 г. Клипове и концертни песни на DEATH, ANATHEMA, MUSE, LAST HOPE, THE DEAD DAISIES, BLACK STONE CHERRY и BULLET FOR MY VALENTINE също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.


   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Име или псевдоним (задълж 27.03.2016 09:52:01 отговори + 1 0
Подкрепям ! Но обективно погледнато първият им албум е най-електронен от всички . Последните са доста вариативни откъм стилови влияния . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 26.03.2016 18:49:18 отговори + 1 0
Албумите от 90-те бяха уникални.Сега не са зле,но са прекалено електронни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 25.03.2016 10:45:58 отговори + 0 9
Честно казано, нито едно от двете не им се получава вече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Станка 25.03.2016 16:21:49 + 5 0
Пълни глупости ! Новият им албум е много, ама много добър . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".