THE PROJECT HATE MCMXCIX започват работа по нов албум

7 юни 2011, 09:02 ч. 223 / 7 2
пред./следв.
THE PROJECT HATE MCMXCIX са започнали процеса по писане на песни за следващия си студиен албум. По повод предстоящата творба, китаристът на групата Lord K. Philipson заявява, че да бъде надминат излезлия в началото на годината "Bleeding The New Apocalypse" ще е много трудна задача, но, разбира се - музикантите ще се справят с нея.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tikal 7.06.2011 14:07:29 отговори + 0 0
всъщност, аз лично не го харесах последния албум... изслушах го 2 пъти и не останах доволна... най-силния им албум до момента остава Armagedon March Eternal... и ме е яд, че вече не са с Jo Enckell за женски вокал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава.. 7.06.2011 10:09:04 отговори + 0 0
Задачата наистина е трудна. Последният им албум е страхотен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".