THE RASMUS се разделят с един от основателите си, взимат нова китаристка

12 яну 2022, 19:42 ч. 586 / 7 2
пред./следв.

   Финландските рокаджии THE RASMUS се включват в конкурса "Евровизия" на национално ниво, като от групата се надяват да бъдат избрани да представляват родината си на следващото издание на музикалната надпревара.

   Бандата ще участва с песента "Jezebel", която разказва за "момиче, което взима всичко което иска, без да пита". Композицията ще излезе като сингъл на 17 януари. Съавтор и продуцент на парчето е Desmond Child (KISS, BON JOVI, AEROSMITH, Alice Cooper и мн. др.), който работи с RASMUS и по седмия им албум "Black Roses". 

   В други новини, THE RASMUS се разделят с китариста и един от основателите си Pauli Rantasalmi. Той напуска по свое желание, за да се посвети на други начинания. Негова заместничка ще бъде певицата и китаристка Emilia "Emppu" Suhonen (на снимката - най-вляво).

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 13.01.2022 08:36:01 отговори + 11 1
Щом Дезмънд Чайлд е намесен, работата е много сериозна! Успех им пожелавам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaaa 13.01.2022 02:14:18 отговори + 11 5
Добре, че уточнихте, че жената в групата е най-вляво на снимката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".