THE REVOLTING COCKS с нов (и последен) албум през октомври

23 юни 2008, 23:57 ч. 162 / 2 0
пред./следв.
Страничният проект на Al Jourgensen (MINISTRY) - THE REVOLTING COCKS ще издаде новия си и предполагаем последен албум "Sex-O Olympic-O" на 14 октомври чрез лейбъла на Jourgensen "13th Planet Records". Дискът ще утвърждава типичния стил на бандата, а записите за него са осъществени в състав, който включва, освен Al и Josh Bradford - вокали, Sin Quirin - китари и Clayton Worbeck - клавишни. Първият сингъл от предстоящата творба - "I'm Not Gay" се изпълнява по време на настоящото прощално турне на MINISTRY "C U LaTouR", като част от което ще гледаме групата за пръв (и последен) път в България на 12 юли. Събитието е организирано от радио "Tangra Mega Rock" и "SME" и е в рамките на "Arena Muzika 2008".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".