THE ROLLING STONES плашат Доналд Тръмп със съд, ако продължи да използва тяхна музика

28 юни 2020, 08:15 ч. 880 / 2 12
пред./следв.

   Британските рок легенди THE ROLLING STONES се наредиха в дългия списък с музиканти, които забраняват на президента на САЩ Доналд Тръмп да използва техни песни на митингите си по време на предизборната си кампания.

   С изявление от вчера, 27 юни, групата и организацията за авторски и изпълнителски права "BMI" са предприели юридически стъпки, за да бъде преустановена употребата на музика на ROLLING STONES на всички бъдещи публични събития на Тръмп.

   Съобщава се, че президентът е използвал парчето "You Can't Always Get What You Want" на свой митинг на 20 юни в Тълса, Оклахома.

   Сред бандите и музиканти, които не позволяват на един от най-противоречивите президенти в историята на Америка да употребява техни песни са още QUEEN, Steven Tyler/AEROSMITH, Neil Young, R.E.M. и др.

 



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 28.06.2020 13:54:39 отговори + 9 9
Не знам за чичо Дончо, но няма песен, коятонповече да пасва на Буш и Обама от "Seek & Destroy". Змията Хилари щеше да продължи започнатото от тях, защото тя трябваше да бъденследващия президент на САЩ по сженарий. Вероятно руснаците помогнаха на Тръмп да спечели изборите, тъй като почти всички големи медии в САЩ (а и в света) са крайно против Тръмп. Много негови думи и действия да умишлено изкарани извън контекстно монтирани така, че да му създадат още по-лош имидж. Буш и Обама не бяха наполовина толкова мразени и оплювани, колкоъо Тръмп, нищо че по-големи престъпници от тях няма в последните 20 години. Едно време беше модерно медията да спряга за расисти хората, които бяха против Обама. Тези, които са против змията Хилари бяха наречени женомразци от феминистите. За последователите на Тръмп сега казват, че са "расисти и женомразци", при положение, че Тръмп не е нито едното, нито другото. Не знам каква е неговата игра, но не мисля, че играе изцяло по свирката на онези, които контеолираха престъпниците преди него. Добра причина да бъде мразен и да се страхуват от него. Не го подкрепям, но откак той е президент изведнъж всички престрелки в училища и киносалони, за които чувахме през месец по новините, затихнаха. Дано не завърши като братята Кенеди, които бяха убити именно защото не играха по правилата на Големия брат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 28.06.2020 13:58:14 + 7 8
Извинявам се за грешките - пиша от телефон. Бих добавил също към коментара си, че рок музиката политиката са две противоположни неща и не бква да бъдат съчетавани. Тъжен е факта, че в текстовете на Rage Againts The Machine и Ministry има повече истина за света и историята, отколкото в учебниците и повечето "документални" филми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 28.06.2020 18:51:15 + 7 1
откак той е президент изведнъж всички престрелки в училища и киносалони, за които чувахме през месец по новините, затихнаха.
---
Глупости.
Затихнаха в последните няколко месеца, защото затвориха кината. По време на Тръмпанарина американци излязоха въоръжени с автомати по улиците да искат да отидат на фризьор. Буквално това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гольо Килъна 28.06.2020 20:44:07 + 3 6
Анти-терлик да говори глупости? Че той кога е говорил нещо друго?
Интересно как всички тролчета тук обичат Тръмп, не вярват в Ковид и си имат групи, за които да тролят. Явно това им е професия на някои.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 28.06.2020 22:41:11 + 6 3
Първо - не подкрепям Тръмп в никакъв случай, но и Хилари не подкрепям, нито Обама, нито фамилията Буш. Всички са марионетки на едни и същи хора. Второ - не съм част от никоя групя и не виждам какво общо има пландемията и сяободната мисъл с троленето или с каквото и да било. Защото ако за теб да отричаш един най-вероятно несъществуваш вирус е "тролене", тогава явно страшно много лекари, учени, професори, журналисти и близки на починали (поради други причини) хора са тролове. Нима новоните по бтв, bbc, cnn (нарочно с малки букви ги пиша) и другите масмедии отрязяват истината и това, което наистина се случва в света? Не - масмедията съществува с едната цел да разпространява лъжите и пропагандата на политическия "елит" и гнидите, които им дърпат конците. Единствено глупав и заблуден човек би се доверил на Бил Гейтс и на сзо. Та това са еднинот най-големите престъпници в момента. Няма да изпадам в подробности и обяснения, но те съветвам да прочвтеш за Гейтс, сзо и престъпленията им в Индия, колко деца осакатиха с техните ваксини преди години и НАПЪЛНО УМИШЛЕНО. Разучи за тази случка и после повтаряй чутото във фейсбук и медиите, и как ще се ваксинираш. Проблемът на повечето хора е, че ще се доверят на всяка лъжа сляпо, защото "така казаха по телевизията", рядко ще се поинтересуват за себе си, а ако случайно го направят, ще се допитат отново до масмедията и "официалната история". Разликата между "официалната" версия на нещата и реалността е от земята до небето. Ако единствения ти източник на информация е масмедията, то ти си дезинформиран човек и си нямаш и представа какво се случва наистина. Аз ли съм в грешка или ти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 28.06.2020 23:43:38 + 1 2
Ей терлик, хубаво говориш, ама нали знаеш, че Бил Гейтс е никой,просто едно компютърно специалистче, което за 48 часа могат да го занулят и да гледа като посран. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 29.06.2020 01:04:11 + 3 3
Терлик, хайде само без антиваксърщина сега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 29.06.2020 12:13:18 + 3 3
Пич, трудно се будят спящите. Не се хаби. Който иска-ще чуе. Който не-ще слуша телевизия и ще мисли, че е ''много в час''....Въпрос на избор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 29.06.2020 19:27:19 + 1 1
Не знам кои са спящите. Знам обаче, че антиваксерите са детеубийци. Достатъчно деца са затрили, при това не само от своите. Това, което терлика пише за ваксините на Бил Гейтс, е чисто и просто лъжа. Не знам дали той лъже умишлено или повтаря чужди лъжи, обаче разликата не е толкова съществена.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

малко размишления... 28.06.2020 13:30:28 отговори + 7 3
Интересно,ако на негово място беше сенилния дърт престъпник Байдън,как ли щяха да постъпят Стоунс и другите групи...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гольо Килъна 28.06.2020 14:23:26 + 2 5
Чак пък "размишления". Това произлиза от мисъл. А според твоята "мисъл" Байдън не пуска музика на митингите си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гольо Килъна 28.06.2020 09:17:21 отговори + 2 8
Бий Тромпета

Първо мъки да го избереш
после грижи да го озаптяваш
и като не можеш да го вразумиш
удряй с лопатата, където свариш!!!

Вечно грижи и мъки създава
затова налагай го здраво
няма от него никаква радост
само, само когато го правиш.

Друго за него не можеш да сториш
само да скъсаш от него колана,
няма с него никаква радост
само, само когато го правиш

Колко за него не можеш да сториш
само да скъсаш от него колана
няма от него никаква радост
само, само когато го правиш.

Щом не можеш друго да сториш
бий Тромпета налагай го здраво
няма от него никаква радост
само, само когато го правиш.

Бий, бий, бий, бий Тромпета ти...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".