THE ROLLING STONES ще ремастерират и преиздадат 14 свои албума

2 апр 2009, 15:05 ч. 172 / 3 1
пред./следв.
Рок динозаврите THE ROLLING STONES планират да пуснат ремастрирани преиздания на 14 свои класически и по-нови албуми през настоящата година. Те ще се появят на три части, след което ще бъде пуснат и колексионерски бокс-сет, съдържащ всичките заглавия. На 4 май ще се появят: "Sticky Fingers", "Goats Head Soup", "It's Only Rock 'N' Roll" и "Black And Blue"; На 8 юни - "Some Girls", "Emotional Rescue", "Tattoo You", "Undercover" и на 13 юли - "Dirty Work", "Steel Wheels", "Voodoo Lounge", "Bridges To Babylon" и "A Bigger Bang".

още за:

The Rolling Stones


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kooti 2.04.2009 15:08:07 отговори + 0 0
Фосилите са на мода ,винаги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".