THE RUMJACKS гостуват в София на 1 ноември

5 юни 2018, 10:00 ч. 1537 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Австралийските (с ирландски и шотландски корени) келтик пънкари THE RUMJACKS ще се завърнат в София за концерт в столичния клуб "Mixtape 5" на 1 ноември. Турнето е по случай 10-годишнината на групата и обхваща цяла Европа. През 2017 групата направи жесток лайв, като над 600 фена не спряха да куфеят за час и 40-минутното им шоу в Mixtape.

Възпламеняващите им изпълнения на живо и почти безкрайните турнета е причина да са споделяли сцена с най-разнообразни групи като Dropkick Murphys, The Interrupters, Anti Flag, CJ Ramone, The Real McKenzies, Gogol Bordello, Ruts DC, Guttermouth, GBH, UK Subs и The Aggrolites.

От създаването на бандата в Сидни в края на 2008, когато Frankie се срещна с басиста Johnny McKelvey, те натрупват милиони гледания в YouTube, като само близо 43 милиона от тях са с "Irish Pub Pub Song". През собствения си лейбъл "Celtic Punk" те издават две EP-та - "Hung, Drawn & Portered" и "Sound as a Pound", както и три мощни албума - "Gangs of New Holland", "Sober & Godless" и 'Sleepin' Rough

Early Bird билетите са вече в продажба в мрежата на www.bilet.bg. Цената им е 25 лв. След изчерпването им ще са 30 лв.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".