"The Simon & Garfunkel Story" в София, Русе и Варна през октомври

21 апр 2017, 10:36 ч. 613 / 3 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Нима наистина минаха 50 години откакто най-успешният дует на всички времена записа първия си No1 хит - сингълът "Sound of silence”?

След огромният си успех в Лондонският Уест Енд на сцената на театър "Leicester Square", "The Simon and Garfunkel Story" (Историята на Саймън и Гарфънкъл) е най-успешното мюзикълно-пътуващо шоу в света в последните месеци! Музикалният спектакъл е в чест на живота и кариерата на фолк/рок сензациите ПолСаймън и Арт Гарфънкъл.

С участието на звездата на West End и Bradway Грег Кларк(Greg Clarke - “The Woman in White”, “Buddy Holly” & “The Cricketers”) и целият състав от талантливи актьори-музиканти, "The Simon and Garfunkel Story" ще ви отведе назад през 60-те години на миналият век във времената наречени "Groovy". Той разказва историята на двете мега звезди Пол Саймън и Арт Гарфънкъл - от тяхното скромно начало като Rock N Roll дует "Том и Джери", след това продължавайки през огромният им успех, драматична раздяла и завръщане с невероятният концерт в Central Park, New York през 1981 година събрал повече от 500 000 зрители.

С помощта на огромен прожекционен екран, шоуто ни връща в оригиналните снимки и кадри от онова време, като едновременно с това на сцената ще свири жива банда изпълняваща всичките им прочути хитове - 'Mrs Robinson', 'Cecilia', 'Bridge Over Troubled Water', 'Homeward Bound', 'Sound of Silence' и много други!

През последните месеци във Великобритания, Холандия, Швеция и много други страни, шоуто винаги изправя на крака многохилядната си публика. Една вечер която не е за изпускане!

"Изумително!" - Илейн Пейдж, BBC Radio 2


"Автентично и вълнуващо" - The Stage

"Истинско удоволствие" - The Metro

"Разтърсващи цялото тяло хармонии" - The Daily Record

"За първи път, наистина може да се вярва на възбудената публика!" - British Theatre Guide

Това са само част от отзивите в най-престижните медии на Острова.

В България такъв вид шоу идва за първи път! Малцина са българите успели преди 30-40 години да присъстват на живо по време на концертите на двете легенди. Това сантиментално-музикално пътешествие ще остави без дъх много различни поколония от родната публика жадна за истинска музика.

 

   Датите за събитията са между 11 и 13 октомври както следва:

11.10 - София, Зала 1 на НДК (поръчай билет онлайн)
12.10 - Русе, Доходно здание (поръчай билет онлайн)
13.10 - Варна, Фестивален и конгресен център (поръчай билет онлайн)

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Неразбирач 21.04.2017 13:36:29 отговори + 3 0
Вече трибют бандите започнаха и мюзикъли да правят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".