THE SKULL на бившите членове на TROUBLE взеха китариста Glen Drover

28 фев 2012, 06:56 ч. 152 / 2 3
пред./следв.
THE SKULL - новата банда на бившите членове на TROUBLE Eric Wagner - вокали иJeff "Oly" Olson - барабани, обяви че ще използва услугите на китариста Glen Drover (MEGADETH, TESTAMENT, KING DIAMOND, GLEN DROVER BAND) по време на предстоящото си турне. Засега той няма да бъде постоянен член на групата. Съставът на THE SKULL се допълва от басиста Ron Holzner.
Glen Drover

още за:

The SkullGlen Drover


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Варна 28.02.2012 17:10:44 отговори + 0 0
Не случайно беше в МЕГАДЕТ - там взимат само най-добрите за момента!Успех в новото начинание! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blasphemer 28.02.2012 15:10:32 отговори + 0 0
Много читав музикант, страхотно усещане към инструмента Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.02.2012 14:03:35 отговори + 0 0
супееееееер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".