THE SUBWAYS гостуват за първи път в България на 19 май

21 фев 2012, 20:03 ч. 681 / 7 0
пред./следв.
THE SUBWAYS идват за концерт у нас на 19 май. Актуалната британска група ще свири в София по покана на "Строежа" и "Mixtape 5", като вторият клуб ще бъде домакин на събитието. Това е поредната добра възможност българската публика да гледа отблизо една от световноизвестните съвременни банди, участваща обикновено на сцените на фестивали като "Glastonbury", "T in the Park", "Download", "Reading", "Leeds", а през 2012 им предстоят такива като "Rock am Ring" и "Sziget". THE SUBWAYS станаха особено популярни през 2008-а след участието им в хитовия филм на Гай Ричи "RocknRolla". Впечатляващото "Rock & Roll Queen", използвано като основен музикален мотив в лентата и официалните трейлъри, бързо се налага по цял свят, включително и България. Освен това, от 2004 година насам групата издава три албума. Гостуването на THE SUBWAYS в София става възможно с подкрепата на "Jack Daniel's". Билетите за концерта на THE SUBWAYS на 19 май в клуб "Mixtape 5" се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им е 30 лв. на предварителна продажба, 35 лв. в деня на събитието и на мястото. каси: "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-Тел", "Мултирама", "Ориндж", "TBI Credit", Бар "Петък", "Строежа" Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване.
THE SUBWAYS


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".