THE SWORD издават нов албум през март, чуйте първия сингъл

27 яну 2018, 09:08 ч. 1121 / 5 3
пред./следв.

   Тексаските метъли THE SWORD ще издадат шестия си студиен албум, озаглавен "Used Future", на 23 март. Продуцент е Tucker Martine (MY MORNING JACKET, THE DECEMBERISTS, FIRST AID KIT). По-долу може да чуете първия сингъл от творбата - "Deadly Nightshade", както и да видите обложката.

 

 

още за:

The Sword


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метъляк 27.01.2018 11:20:40 отговори + 2 2
Надали елекопроизводните метълчета са чували за тази група някога Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 27.01.2018 13:35:55 + 3 0
А аз съм ги и гледал даже...Познай кога?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 27.01.2018 17:05:50 + 1 2
Необходимо ли е да сме чували всички селски рок групички в САЩ като например тази тексаска блус дружинка. Чували сме Clutch - стига ни... P.S. А оня ден чух Kreator. Може да не ти се вярва ама са по-яки и по известни от тези... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".