THE WHO планират нов албум и турне с оркестър през тази година

11 яну 2019, 23:24 ч. 629 / 8 1
пред./следв.

   Легендарната британска рок банда THE WHO обяви, че през 2019 г. ще издаде нов студиен албум, първи от 2006-а насам, когато излезе "Endless Wire", както и че ще направи голямо стадионно турне от 31 дати в САЩ с оркестър.

   Към момента музикантите имат подготвени 15 демо песни, които се надяват да завършат и издадат през тази година. Всъщност, групата е планирала само турне, но китаристът Pete Townshend не е бил съгласен да потегли на път, ако няма и нов албум.

 

още за:

The Who


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dc cooper 12.01.2019 09:18:38 отговори + 4 0
ВЕЛИКО !!! Подобни новини могат само да ни радват. Дано имат турне и в Европа ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".