THE WINERY DOGS ще са в почивка, докато Mike Portnoy е зает с DREAM THEATER

14 май 2024, 10:21 ч. 390 / 21 0
пред./следв.

   В скорошно интервю за "The Hook Rocks" китаристът и вокалист Richie Kotzen говори за новия си самостоятелен сингъл и приключилото турне от близо 100 дати за промоция на албума на супергрупата THE WINERY DOGS "III".

   Kotzen разкрива, че "Кучетата" са имали намерение да продължат с концертите, но тогава се появила възможността барабанистът Mike Portnoy да се завърне в DREAM THEATER и всичко се е променило. Richie припомня за почивката на супергрупата между 2016 и 2019 г., като коментира, че тогава музикантите всъщност са работили по нови идеи. Но сега е различно - в обозримо бъдеще THE WINERY DOGS ще излязат в пълна почивка. И тя ще продължи докато Portnoy е активно ангажиран с "Театралите".

 

the winery dogs



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".