THE WRETCHED END - нов проект на Samoth (EMPEROR/ZYKLON)

25 ное 2009, 13:40 ч. 215 / 2 2
пред./следв.
THE WRETCHED END се нарича нов проект, сформиран от Samoth (EMPEROR/ZYKLON) и Cosmo (MINDGRINDER). Двата са работили заедно и преди в "детпънк" бандата SCUM, освен това Cosmo е свирил като сесиен басист на ZYKLON. THE WRETCHED END е създаден през 2008-а след като двамата музиканти дълго са омбисляли идеята за свой екстремен метъл проект. Групата има почти готови 11 парчета за дебютния си албум, за който помага барабанистът Nils Fjellstrom (DARK FUNERAL, IN BATTLE, AEON). В началото на 2010 г. трябва да започнат същинските записи за бъдещия диск, а до тогава и да бъде намерен вокалист. Стилът на THE WRETCHED END се описва като "деттраш" с груув елементи и мелодични моменти.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stormwarrior 26.11.2009 01:30:27 отговори + 0 0
Абе Zyklon по-добре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I 25.11.2009 23:23:36 отговори + 0 0
ей,я да вземете да запишете нов Emperor ,че тва на нищо не прилича вече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".