THEATRE OF TRAGEDY отбелязват 15-годишнината си, готвят нов албум

3 окт 2008, 13:42 ч. 126 / 3 4
пред./следв.
На 2 октомври THEATRE OF TRAGEDY са отбелязали 15-годишен юбилей, откакто бандата съществува. Като специален жест към феновете по повода, групата е записала нова версия на песента "Beauty In Deconstruction" от EP-то "Storm", която може да бъде свалена свободно от официалния сайт на бандата.
   Същевременно, THEATRE OF TRAGEDY са приключили предпродукцията на 12 нови парчета за предстоящ нов студиен албум. Кратък демо семпъл и снимки от звукозаписните сесии могат също да бъдат намерени на уебстраницата на групата.

още за:

Theatre Of Tragedy


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 3.10.2008 19:23:33 отговори + 0 0
С Лив,без Лив-Musique и Assembly сами говорят за себе си ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 3.10.2008 19:01:54 отговори + 0 0
прав си,особено като чух че новата веднага щяла да напусне,ако групата пак използвала груби вокали,бахти някаква кокарджа да идва да си предава важности,а аеgis u velvet darkness... са легендарни(макар че Assembly най ми харесва) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.10.2008 18:00:42 отговори + 0 0
... беше някога величие, когато там беше лив кристин... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Elmar 3.10.2008 15:07:25 отговори + 0 0
15 години величие!

След Крематъри е крайно време и Тиътър да посетят китната ни родина!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".