THIS BURNING DAY представят новия си албум с концерти в София и Пловдив

22 фев 2023, 06:26 ч. 1098 / 26 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

This Burning Day представят новия си албум Our Heart

В началото на месец март 2023 г. софийската метълкор/джент банда This Burning Day издава първия си дългосвирещ албум Our Heart. Промоцията му ще се състои на 10.03.2023 г. в пловдивския рок клуб Download и на 11.03.2023 г. в столичния Mixtape 5 (A side). Специални гости и на двете събития ще бъде столичната метълкор/джент банда 40 Days Later, като за дата в София ще се включи и арт метъл групата Teraflora.

Точно седмица преди концерта в София, на 4.03, събота ще се състои listening party в клуб Строежа, където Our Heart ще бъде слушан ексклузивно. На място ще имате възможността да закупите лимитиран мърч и да се насладите на тематичния сет на DJ Pop CoЯe.

Албумът Оur Heart ще съдържа 14 композиции – 4 интерлюдии и 10 песни, които са записани в студио Renewsound (Живко Даскалов), миксирани са от Exa Audio (Емилиян Арнаудов и Любомир Георгиев) и са мастерирани в 24-96 Studio (Robin Schmidt). Любопитна подробност е, че всички вокални партии в Our Heart са записани от Васко Райков (Odd Crew и Audioslot), който е и вокален продуцент на албума.

Първият сингъл от него е песента Here And Now, а клипът към нея е дело на режисьора Оги Костовски (Supers4upen). Парчето беше представено от This Burning Day през лятото на 2022 г., и може да бъде гледано в YouTube https://youtu.be/_HiYX4OXsuU и също така е налично за слушане в повечето популярни музикални платформи като Spotify, Deezer и AppleMusic.

И на двете дати от промоцията на албума ще могат да бъдат закупени както дискове с Our Heart, така и лимитиран мърч. Артуъркът на албума и на тематичния мърч към него са дело на дизайнера Павел Атанасов (PA Design Co.).

Интересен факт е, че за всеки един от четиринадесетте трака от албума Our Heart ще има визуализация, сътворена отново от Supers4upen.

Билети за събитията могат са бъдат закупени предварително от bilet.bg, както и на място в деня на концерта...

 

this burning day

още за:

This Burning Day


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".