Thomas Youngblood (KAMELOT) коментира във "Фрактура" защо в днешната рок музика вече няма "китарни герои"

31 мар 2023, 07:20 ч. 627 / 15 0
пред./следв.

   На 2 април ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на HOLY MOSES, SYLOSIS, MYSTIC PROPHECY и ATREYU.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Thomas Youngblood (KAMELOT) и ще бъде припомнено какви истории разказаха ASPHYX за българските си фенове. В интервюто китаристът на KAMELOT споделя колко е трудно да си част от актуалното на деня, но и да следваш вътрешната си посока като творец, защо социалните мрежи убиха мистерията около музикантите и как се отразява на групата факта, че в нея са се събрали музиканти от три различни националности. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa JUDAS PRIEST и репортаж от американския фестивал "Louder Than Life".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c BLACK STAR RIDERS, ще видят как BLUES PILLS правят кавър на THE ROLLING STONES, класическата песен ще бъде нa RAINBOW, в "Exotic" ще бъдат представени METAL CRUCIFIER, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени архивни кадри от гостуването нa SOILWORK в България през 2016 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на DIETH, BUCKCHERRY, LYRRE, ROOTS OF DISEASE, HEIDEVOLK, MAJESTY и THE HELLFREAKS също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".


vasko & thomas youngblood



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".