Thomas Youngblood: "KAMELOT ще се върнат в България!"

21 апр 2008, 02:50 ч. 278 / 7 5
пред./следв.
Китаристът и лидер на гостувалите в петък, 18 април, у нас KAMELOT Thomas Youngblood коментира така посещението на групата в страната ни:

   Европейското ни турне върви чудесно, миналата нощ бяхме посрещнати за пръв път в София, България от около 2000 луди метъл глави, които направиха първото ни гостуване заслужаващо да се види. Вече планираме следващото си завръщане в близко бъдеще и сме сигурни, че то ще бъде още една ГРЪМКА нощ за всички нас. Скоро ще пуснем и малко видео кадри от шоуто. Благодарим още веднъж на "ABV Pro" и на местния екип, които направиха концерта възможен.

   Thomas и KAMELOT



   Репортаж от страхотното шоу в петъчната вечер може да прочетете тук, а общо над 170 фотоса от събитието ще намерите в секция "Снимки" на KATEHIZIS.COM.
   Като медийни партньори на "ABV Pro" за концерта на KAMELOT, FIREWIND и FOREVER SLAVE от "Metal Katehizis" имахме възможност да хвърлим не един поглед зад кулисите на шоуто, както и да придобием обща представа как вършат работата си от новата промоутърска агенция. Всичко може да бъде описано с една-единствена дума - Перфектно! Дали професионализмът у тези хора е вроден или придобит няма значение, ние, както и феновете, можем да искаме само той да продължи да бъде показван по същия начин...
   Очаквайте скоро на сайта ни интервюта с Thomas Youngblood, Gus G. от FIREWIND, както и от цялата група FOREVER SLAVE, като последното бе взето от наши приятели на родния на музикантите испански език.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Amorphine 23.04.2008 11:49:47 отговори + 0 0
Не искам да обиждам сайта, ама от личната ми кореспонденция с Томас той каза, че се 'надявал' да ги поканят пак... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.04.2008 01:38:41 отговори + 0 0
Бе дано има следващ път, не ми пука къде ще е, вдигам се и отивам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 21.04.2008 16:24:40 отговори + 0 0
На мен София ми е на 7 часа и си взимам отпуска. Концертите не са дискотека и трябва да свършват по-рано, за да се хване обществения транспорт. Поздравления на организаторите за добрия концерт и следващия път - на стадион Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пуйо 21.04.2008 14:16:21 отговори + 0 0
дааа... е и зимния става, ама ако може и часа да бъде по късен, защото пътя ми до София е 4 часа, а работя до 5...пък и едва ли съм единствения с подобен проблем Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 21.04.2008 09:31:44 отговори + 0 0
Чакаме ги отново. В по-добра зала / защо не в Самоков/ и с по-многобройна публика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".