"Thrash Till Death" – четири часа истинки метъл в Каварна

8 авг 2008, 15:19 ч. 337 / 6 4
пред./следв.
"Joker Media" разпространиха още подробности за предстоящия на 13 август в Каварна фестивал "Thrash Till Death":

   Четирите банди, които ще забият на 13 август на сцената на най-тежкият фестивал - "Thrash Till Death", обявиха колко дълго ще са на сцената. Първите 30 минути ще са за родната банда LAST HOPE. Канадците 3 INCHES OF BLOOD ще имат 15 минути повече от тях. Час и десет минути траш идолите EXODUS ще разтърсват сцената с мощен звук. А легендите от OVERKILL, начело с емблематичния Bobby Blitz обещават да превземат Каварна точно за 90 минути.
   Бандата от Ню Джърси, на която не случайно е поверена главна роля на 13 август, ще видим в пълен блясък и състав. Bobby Blitz - вокал, D.D. Verni - бас китара, Derek "The Skull" Tailer - ритъм китара, Dave Linsk - соло китара и наскоро присъединилият се Ron Lipnicki зад барабаните. OVERKILL ще представят у нас последния си албум "Immortallis". Истинските метъл фенове, трябваше да дочакат "вечният" албум на идолите си, за да ги чуят на живо. Легендите обещават 90 минути, но феновете знаят - в Каварна всичко е възможно!

   Организаторите от Община Каварна и "Joker Media" напомнят, че билети за "Thrash Till Death" се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им е 25 лв., а на 13-и в Каварна, те ще са по 30 лв.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kazekage-sama 10.08.2008 19:21:01 отговори + 0 0
Даа OVERKILL - 90 minuti!!!!!!!!Искам да попитам само, дали някой има от Варна, който да ходи до Каварна? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Logos 9.08.2008 12:11:45 отговори + 0 0
Жалко, че Exodus няма да свирят 90 минути... Кво да се прави Kavarna here we come!(Again) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 9.08.2008 01:43:59 отговори + 0 0
за Exodus съм съгласен с теб, НО да говориш така за Last Hope не си прав, чуй само началото на сета им с New Breed и гледай как главата ти ще се търкаля някъде по селското поле на майната си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.08.2008 15:29:24 отговори + 0 0
Искам час 3IOB и час и половина Exodus. Last hope - в нужника! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".