THRESHOLD разкриват имената на нови песни

5 фев 2014, 19:20 ч. 229 / 8 4
пред./следв.
Британските прогресивметъли THRESHOLD влязоха в студио през ноември, за да запишат слесващия си дългосвирещ албум. Планира се творбата да излезе към края на годината чрез "Nuclear Blast". Вече са готови ударните и бас партиите, в момента се работи по китарите и клавишните. Групата обяви и голяма част от имената на песните в бъдещия диск: "Watchtower On The Moon", "Unforgiven", "The Box", "Turned To Dust", "Lost In Your Memory", "Autumn Red", "The Mystery Show", "I Wish I Could" и "Siren Sky".
Threshold

още за:

Threshold


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Авитохол 11.02.2014 00:25:30 отговори + 0 0
popfolk_headbanger, бъркаш. Преди година и нещо те се възродиха и издадоха супер якия "March of progress". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sickboogie murder 6.02.2014 08:13:56 отговори + 0 0
Няма край. Продължават напред! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 5.02.2014 22:44:44 отговори + 0 0
А бе, че ги харесвам - харесвам ги, че се радвам радвам се. Че харесах новината, харесах я. Че не желая да се заяждам, не желая... но те не обявиха ли официално края си преди година и нещо, или се бъркам. Сякаш имам такъв спомен, но може и да бъркам ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sickboogie murder 5.02.2014 21:55:18 отговори + 0 0
Супер....айде че нямам търпение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".