THY ART IS MURDER са се разделили с фронтмена си, новият им албум е с друг вокалист

23 сеп 2023, 10:08 ч. 397 / 7 8
пред./следв.

   Австралийската деткор група THY ART IS MURDER издаде шестия си студиен албум "Godlike" вчера, 22 септември, чрез собствения си лейбъл "Human Warfare".

   Малко след появата на творбата, бандата разкри, че се е разделила с вокалиста Chris "CJ" McMahon и той не е участвал във финалните записи на песните. Всички парчета са презаписани с друг певец, чиято самоличност на този етап не се разкрива. Музикантите уточняват, че новият фронтмен ще бъде представен на предстоящото европейско турне с WHITECHAPEL, FIT FOR AN AUTOPSY и SPITE. Може да слушате "Godlike" в секция "Албуми" на нашия сайт.

   Раздялата с McMahon идва около месец, след като той публикува трансфобичен коментар в социалните мрежи ("трансфобия" означава омраза към трансексуалните хора). Бандата реагира, слагайки транс флаг на своя профил в "Инстаграм" и разграничавайки се от вокалиста. В последствие той е бил помолен да напусне.

 

thy art is murder



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


карцер 25.09.2023 11:05:28 отговори + 2 3
Новите болшевики Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мури 24.09.2023 09:41:58 отговори + 4 7
Ха!Не знаех,че освен расист,съм и трансфоб! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the rock is cookin 23.09.2023 11:56:23 отговори + 7 9
Хаха, и тия са коленичили пред азбучната мафия. Страхливци и пусита, но все пак не е изненадващо щом са от Австралия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 24.09.2023 09:55:14 + 8 3
Така де. Каква е тая Австралия и какво си мислят тези австралийци? Да си гонят вокалиста без да се допитат до няколко тъмни балкански субекта, които да им дадат акъл какво да правят. Аферим на нашите мачос! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the rock is cookin 24.09.2023 10:03:08 + 2 8
Ми каква да е, и те си страдат от тежка форма на wokism, нали трябва да подражават на големите си батковци САЩ, Англия, Германия, Франция и така нататък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 24.09.2023 10:07:04 + 8 3
Как не се сетих. Трябва да подражават на големите батковци СССР2 и всичко ще е точно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the rock is cookin 24.09.2023 10:51:09 + 3 8
Интересно как си против стария комунизъм, но пък подкрепяш новия комунизъм. Само внимавай като си в тия супер развити и прогресивни страни да не сбъркаш местоименията на някой, че да не те арестуват за misgendering. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 24.09.2023 12:07:30 + 7 5
Това да използваш думи като комунизъм, без да имаш никаква представа от значението им, е типично за тебеподобните ти.
Интересно като си за стария комунизъм, защо не си емигрирал в СССР2, а си в ЕС и ползваш благата му, за да злословиш против него. Я отиди при Путлер и кажи нещо против него. За да разбереш какво е комунизъм. Щото точно там арестуват дори да излезеш на площада с празен лист хартия. Прелест!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".