"Тикетпро" ще продава билетите за концерта на DEPECHE MODE в София

17 яну 2006, 14:06 ч. 836 / 7 7
пред./следв.
"Тикетпро" - един от световните лидери в областта на продажбата на билети за концерти, изложби, театрални постановки, спортни мероприятия и други - дебютира в България с пускането в продажба на билетите за концерта на DEPECHE MODE, който ще се състои на 21 юни 2006 г. на стадион “Локомотив” в София. Компанията вече предлага своите услуги в много страни по цял свят, сред които Съединените Щати, Унгария, Полша, Канада, Република Чехия, Италия, Русия, Индия и Китай. В момента "Тикетпро" продава билети за източноевропейските концерти на ROLLING STONES, Robbie Willimas, Chris Rea, DEEP PURPLE, SIMPLE MINDS, SOULFLY и много други.
   Има изградена огромна мрежа за продажба на билети, състояща се от стотици бокс офиси, телефонни центрове и Интернет страници.
   В края на януари 2006 г. и нашата страна ще се присъедини към тази мултинационална компания чрез наскоро регистрираната компания - "Тикетпро България".
   "Тикетпро" притежава ексклузивните права за продажба на билети за концертите от световното турне на DEPECHE MODE в цяла Източна Европа. На практика това означава, че билети за тези събития ще могат да бъдат закупени единствено и само в мрежата на "Тикетпро".
   Продажбата на билети за концерта на DEPECHE MODE стартира официално на 23 януари - понеделник, в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен, Стара Загора и други. Според установената световна практика на компанията към цената на билетите се прибавя комисионна от 10 процента, изисквана от "Тикетпро" за услугата продажба на билети.
Цена + 10 процента комисионна:
25лв. - 2.50 лв.
30 - 3.00 лв.
35 - 3.50 лв.
45 - 4.50 лв.
50 - 5.00 лв.
   Талонът на "Тикетпро", който е неразделна част от билета, притежава осем защити срещу фалшификация. В деня на концерта на входовете на стадион "Локомотив" ще има квалифициран екип, който стриктно ще проверява защитите на талона със специални устройства. Освен по традиционния за нашата страна начин - чрез билетни каси - билети за събитието ще бъдат предлагани и онлайн, чрез Интернет страницата ticketpro.bg, която ще заработи скоро след 23 януари. На клиента ще бъдат предоставени същите възможности да избере цената и сектора на билета, както и при закупуването му от билетна каса, плюс разплащане чрез кредитни и дебитни карти, куриерски услуги и други.

Източник: news.bg

още за:

Depeche ModeTicketpro


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ТЕД 23.01.2006 14:06:34 отговори + 0 0
ТВА Е МН ЯКА ГРУПА ДАНО УСПЕЯ ДА ОТИДА. КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА НАПИШЕ НИЩО ХУБАВО ЗА ТЯХ ДА СИ ДЪРЖИ МНЕНИЕТО ЗА СЕБЕ СИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Geprgi 18.01.2006 14:14:54 отговори + 0 0
"az dosega ne sum dal pari za tehen live"-познавам един такъв... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 18.01.2006 14:02:39 отговори + 0 0
Mi bravo! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.01.2006 17:45:44 отговори + 0 0
az dosega ne sum dal pari za tehen live Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.01.2006 17:00:47 отговори + 0 0
Не купувайте билети!! СМЕ-шните пак сами шси прават дъмпинг с покани m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.01.2006 15:55:05 отговори + 0 0
"На клиента ще бъдат предоставени същите възможности да избере цената и сектора на билета, както и при закупуването му от билетна каса, плюс разплащане чрез кредитни и дебитни карти, куриерски услуги и други."

ДРУГ МЕТОД НА ЗАКУПУВАНЕ - покана срещу 15 лева пред вход 5 на Стадион Локомотив но без касова бележка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.01.2006 14:07:45 отговори + 0 0
не се чете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".