Till Lindemann пусна и кратък филм към "Ich Hasse Kinder"

26 юни 2021, 08:57 ч. 919 / 5 1
пред./следв.

   Фронтменът на RAMMSTEIN Till Lindemann издаде нов сингъл, озаглавен "Ich Hasse Kinder" (Мразя деца), на 1 юни. Песента беше придружена и от официален видеоклип.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате кратък филм със същото заглавие. Той е с времетраене над 21 минути, режисьор е Serghey Grey, продуценти на мини-лентата са самият Till и Anar Reiband.

 

 

още за:

Till Lindemann


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


НеФен 26.06.2021 23:12:12 отговори + 1 1
Лидеман не ми е от любимците, но песента е страхотна, а и с филмът, който също е бон-бон, клипът придобива смисъл. Plot twist-ът накрая е един път! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".