Till Lindemann замесен в скандал със снимка-фалшификат, на която носи тениска на Путин

1 юли 2016, 20:34 ч. 1972 / 3 3
пред./следв.

   Вокалистът на RAMMSTEIN Till Lindemann публикува опровержение и доказателство, че широко разпространяваната в руските медии негова снимка с тениска с лика на президента на Русия Владимир Путин е фалшификат. По-долу може да видите оригинала и обработеното в последствие изображение. Освен това, са разпространени и "изказвания" на Lindemann в подкрепа на Путин, каквито той също никога не е правил.

   Всичко описано по-горе се случва след концерта на RAMMSTEIN в Москва на 19 юни. Компанията за производство на луксозни смартфони "Caviar" пое отговорност за авторството на фалшификата, твърдейки, че снимката е била вътрешнофирмена шега, която е "изтекла" в Интернет. "Caviar" имат модели телефони, посветени на Путин.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


разбирач 2.07.2016 13:53:04 отговори + 8 8
При положение,че Меркел вкара над 1млн.утайки в страната на Тил,а Германия заедно с Русия се готви да строи Северен поток 2,не виждам нещо кой знае какво дори и да е бил с фланелка на Путин.Що не се възмутят,че бившия им канцлер Шрьодер например,е на заплата в Газпром.Това мисля че е по притеснително,от някаква си фланелка,която някой бил носил,па не носил...В момента в Европа всичко е една демагогия,прикриваща огромни икономически и политически интереси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 1.07.2016 20:39:11 отговори + 37 16
Червената машиназа пропаганда не спира да бълва фекалии денонощно. Жалко е само че има много руснаци и немалко българи, които й се връзват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 2.07.2016 00:34:42 + 29 10
Руснаците ясно защо и се връзват въпреки че пак е зле, но защо има толкова българи, които се гъзят на Путин не знам... може ли да защитаваш държава, която активно се бори срещу метъл концертите и вкарва музиканти в затворите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".