Tim Lambesis е платил само 160 000 долара, за да излезе на свобода

4 юни 2013, 21:58 ч. 192 / 5 4
пред./следв.
При новината, че фронтменът на AS I LAY DYING Tim Lambesis е платил гаранцията си и вече е на свобода, липсваше информация за подробностите около пускането му от ареста. Определената от съда гарнация бе в размер на 2 млн. долара. Сега става ясно, че тъй като не разполага със 7-цифрената сума, музикантът е имал възможност да се възползва от Агенция, която предлага да предостави съответните средства срещу 8 или 10% такса. Подобни дружества изискват и гарант, който да подсигури операцията. Така Lambesis е заплатил само 160 000 долара, за да бъде освободен. Очаква се скоро да започне съдебният процес по обвинението, че певецът се е опитал да наеме човек, който да убие съпругата му, като му дал аванс от 1000 долара и подробности как е най-лесно да бъде извършено престъплението. След получен сигнал, полицията е изпратила агент под прикритие, който е изобличил Lambesis. Докато беше в ареста, адвокатът на фронтмена обясни, че усиленият прием на стероиди, покрай заниманията на музиканта с бодибилдинг, го е накарал да "загуби Бог" и да не "бъде себе си". През септември 2012 г. жената на Lambesis - Meggan - е подала документи за развод, посочвайки "непреодолими различия" като причина за искането й да се разтрогне бракът между двамата.
tim lambesis


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blitz 8.06.2013 01:53:13 отговори + 0 0
ADM записаха вече третия албум, аз даже го преордърнах ... очакваше се - според Тими - някъде около август.

А после се намесиха адвокатите ...

I EAT GREEN BERETS FOR BREAKFAST!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Katehizis.com 5.06.2013 08:05:52 отговори + 0 0
Не съвсем. Каза, че не е задължително да се плаща цялата гаранция, а това съвсем не е така. Платени са ни повече, ни по-малко от 2 милиона, като Тим е дал 160 000, за да вземе останалите един вид назаем.
Прочее, ако не беше задължително да се плаща пълната гаранция, това би я обезсмислило.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.06.2013 00:08:36 отговори + 0 0
Аз ви казвах, че не е платил 2 милиона, а има-няма 10% - а ме обвиниха, че се заяждам

Дано всичко се размине, всички да са щастливи и до 2-3 години да има нов албум на AILD. И може и на ADM!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любака 4.06.2013 23:01:06 отговори + 0 0
Айде, и тоя полудя. Язък за по-яката му от двете групи - Austrian Death Machine... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".