Tim Lambesis осъден на шест години затвор

16 май 2014, 23:56 ч. 429 / 6 4
пред./следв.

   Фронтменът на AS I LAY DYING Tim Lambesis получи присъда от шест години затвор без пробация по обвинения в заговор за убийството на жена си Meggan. След отлагане с две седмици на решението на съда, присъдата е била произнесена по-рано днес, 16 май, от съдия Carlos Armour във Върховния съд на Сан Диего. В залата са присътвали бившите колеги на Lambesis от AS I LAY DYING - Nick Hipa, Phil Sgrosso и Josh Gilbert. Съдът определи 10 години полицейска защита за Meggan и трите осиновени деца на двойката.

lambesis-chains

още за:

Tim Lambesis


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blitz 19.05.2014 16:53:57 отговори + 0 0
Прочетете интервюто, което Тими е дал за AltPress (altpress.com). Много дълго, много подробно и с много информация в него. Аз лично не съм вече убеден, че е виновен на 100%. По-скоро мисля, че е бил първо прецакан от жена си, после насаден на пачи яйца, а накрая преебан и смачкан пак от жена си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 17.05.2014 20:56:10 отговори + 0 0
заради това което бяхме принудени да му слушаме глупостите в AS I LAY DYING 6г зѝатвор са прекалено малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Control 17.05.2014 14:09:24 отговори + 0 0
Като гледах воплите на жена му и родата ѝ и се чувствах като в американска драма. Тим съжалява за стореното и 6 години са прекалено много за това му деяние, имайк ипредвид чистото му минало. Но нали драма трябва да има... жал ми е за него в момента. Можеха да се разберат като цивилизовани хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Коцето 17.05.2014 12:28:05 отговори + 0 0
Малко му е на тоя боклук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".