Tim "Ripper" Owens, Rudy Sarzo, James Kottak и др. се събират в A NEW REVENGE

27 фев 2018, 20:32 ч. 1407 / 7 1
пред./следв.

   A NEW REVENGE е супергрупа, носила имената PROJECT ROCK и ROCKSTAR, която се реформира и вече е подписала сделка с бързоразвиващия се австралийски лейбъл "Golden Robot Records". По-късно тази година се очаква да излезе дебютният албум на бандата.

   В състава ѝ участват: Tim "Ripper" Owens (екс-JUDAS PRIEST, ICED EARTH) - вокали, Keri Kelli (SLASH'S SNAKEPIT, Alice Cooper, Vince Neil) - китари, Rudy Sarzo (Ozzy Osbourne, WHITESNAKE, QUIET RIOT) - бас и James Kottak (екс-SCORPIONS, KINGDOM COME) - барабани.

   В миналото формацията е изпълнявала кавъри, но вече се фокусира и върху авторски материал, който ще можем да чуем в бъдещата творба. Предстои да бъдат разпространени повече подробности. На турнетата като PROJECT ROCK в лайнъпа е бил включен и клавиристът Teddy "Zig Zag" Andreadis (GUNS N' ROSES), но към момента не е ясно дали той ще участва в A NEW REVENGE.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 28.02.2018 13:36:55 отговори + 1 1
Рипърчето пак ша ги пори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".