Timo Kotipelto казва, че STRATOVARIUS планират нов албум за 2019 г.

29 юли 2018, 18:22 ч. 1004 / 7 2
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на STRATOVARIUS Timo Kotipelto говори за бъдещите студийни планове на групата - за сборен албум, който вероятно ще носи заглавието "Intermission Part II" (подобно на компилацията от 2001 г. "Intermission"), както и за нов пълнокръвен албум.

   В сборния диск ще бъдат включени акустични песни с оркестър, три нови композиции, и евентуално - концертни записи. Албумът ще излезе тази есен, а появата му е по настояване на лейбъла "Edel", тъй като последната засега творба на STRATOVARIUS - "Eternal" - е от 2015 г.

   Още в края на тази или началото на следващата година музикантите ще започнат да композират материал за нова дългосвиреща творба, която се надяват да излезе преди края на 2019 г.

   През тази есен - на 29 октомври - очакваме Tarja Turunen и STRATOVARIUS за концерт в София. Той ще се състои в зала "Универсиада" с участието и на британската симфоник/фолк метъл група SERPENTYNE (поръчай билет онлайн).

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DIJVSOIDFB 29.07.2018 23:16:15 отговори + 7 2
Чакам първо да дойдат Cain`s Offering Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 29.07.2018 21:13:28 отговори + 6 0
Жестока банда! А, дано! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".