Tom Angelripper казва, че промоутърите ще могат "много лесно" да поканят Голямата четворка на немския траш

2 авг 2023, 08:39 ч. 2551 / 16 4
пред./следв.

   В последния ден на изминалия месец дойде една дългоочаквана новина - събирането на Голямата четворка на германския траш метъл на една сцена. Това ще се случи на 20 юли 2024 г. на еднодневния фестивал "Klash of the Ruhrpott" в Гелзенкирхен.

   На този етап не са обявени други съвместни концерти на KREATOR, SODOM, DESTRUCTION и TANKARD. В интервю за "La Mesa Del Metal" фронтменът и лидер на втората банда Tom Angelripper обсъжда възможността да бъдат направени още изяви на четирите банди. Музикантът разкрива, че няма да има голямо турне, тъй като KREATOR имат други планове, свързани с нов албум. Въпреки това, ако някой промоутър иска да организира концерт на Голямата четворка, може би групите ще се съгласят. И това би станало "много лесно".

   Същевременно "Чичо Том" коментира и че на 20 юли догодина четирите банди ще свирят по един час. Освен това, Angelripper мисли, че KREATOR са по-големи от SODOM, като на този етап уговорката е всички групи да са на сцената по равно.

   Напомняме, че наближава "Running Free Festival 2023", хедлайнъри на който са TANKARD. Събитието ще се състои на 25-26 август в къмниг "Стринава" до Дряново. Билетите са в продажба в мрежата на Bilet.bg.

 

tom angelripper



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mille 2.08.2023 21:52:02 отговори + 2 0
взех 2 билета с кеф
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 2.08.2023 17:24:42 отговори + 4 0
Прав е Том, само KREATOR са по-заети с планове за по-напред. Другите 3 групи винаги може да се съберат без проблем, особено пък за летни фестивали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 2.08.2023 10:18:43 отговори + 3 6
Чакам обяснението на Tutur и тука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 2.08.2023 16:25:36 + 5 2
Че какво невярно съм казал преди, та да обяснявам пак? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".