Tom Gabriel Fischer работи по дебютен албум на проекта NIRYTH

23 фев 2019, 15:21 ч. 1298 / 7 1
пред./следв.

   Настоящият лидер на TRIPTYKON и бивш фрнтмен на HELLHAMMER/CELTIC FROST Tom Gabriel Fischer (Tom G. Warrior) съобщи, че работи по дебюта на новия проект NIRYTH заедно с китариста на TRIPTYKON/екс-CELTIC FROST V. Santura.

   Двамата са в студио в Германия и вече записват материала за творбата. В NIRYTH ще участват трима басисти, вкл. Fischer, и няма да има китари. На четирите струни са още и две дами - Vanja Slajh (TRIPTYKON) и Mia Wallace (THE TRUE ENDLESS, SKOLL, TRIUMPH OF DEATH, Abbath). Барабанист е Pidi Leuenberger.

   В други новини, се подготвя ново концертно издание на TRIPTYKON със заглавие "Requiem". На този етап не е ясно дали то ще е CD или DVD.

 

tom gabriel fischer



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ллл 23.02.2019 20:49:24 отговори + 0 4
Ъъ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".