Tommy Lee е напуснал MOTLEY CRUE?

13 сеп 2007, 07:44 ч. 200 / 9 1
пред./следв.
Трима от членовете на MOTLEY CRUE - Vince Neil, Nikki Sixx и Mick Mars водят дело за огромни суми и пропуснати ползи срещу мениджъра Carl Stubner и неговите три компании - "Sanctuary Group, Inc.", "Sanctuary Artist Management, Inc." и "Carl Stubner Productions, Inc.". Докато основен момент в защитата на Stubner е, че той е бил мениджър не на цялата банда, а единствено на барабаниста Tommy Lee, то в последните документи представени от групата се казва, че наскоро Lee е "подал оставката си и останалите членове на бандата са я приели". Дали това е истинска раздяла или просто хитър ход в съдебната битка, предстои да разберем.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.09.2007 08:13:29 отговори + 0 0
Много сериозне Пи Ар върви за Мотли Крю тия дни, сигурно ще издават нещо. То не бяха къщи, боища сега това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".