Tony Iommi: "BLACK SABBATH не са се отказали от нищо, освен от големите турнета"

7 фев 2017, 11:19 ч. 2525 / 5 2
пред./следв.

   Китаристът на BLACK SABBATH Tony Iommi отново уточнява ситуацията около наскоро приключилото прощално турне на "Кръстниците", което носеше името "The End". Обиколката финишира с грандиозен концерт на 4 февруари в родния град на BLACK SABBATH - Бирмингам. В ново интервю обаче Iommi казва, че е много вероятно групата да направи един или повече еднократни концерти в бъдеще. Това, което бандата повече няма да прави, са турнета. Tony споделя и, че е възможно дори квартетът да запише нов материал. Той даже е сигурен, че в бъдеще "нещо ще се случи".

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 7.02.2017 13:12:03 отговори + 17 8
Ми нормално, хората са възрастни вече, не знаят докога ще изкарат, но нищо не им пречи да правят по още някой концерт, когато могат. Чудя се как не са се появили още форумните умници да обясняват как си били кръстили така турнето заради печалбата, като в темата за турнето на Пърпъл. Като че ли някой ще се мине, ако отиде на още някой концерт след това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sixxx 7.02.2017 16:03:45 + 17 7
Мисля че и Сабат и Пърпъл са достатъчно големи, за да имат печалба и без такива номера, тъй че форумните умници може да си говорят какаавото искат, да ходят на "великите" Паркуей драйв и Съли Ърна и да не коментират Такива, които тези две банди може да им носят багажа само Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".